Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Party in style!

Door Lars op 01.06.2015

De modeshows van de Belgische modeacademies zijn op zich al een feestje, maar wat als ik je zeg dat er daarna ook echte fashion party’s zijn?

La Cambre

Op zaterdag 6 juni 2015 organiseert Catclub naar goede gewoonte de officiële afterparty van de La Cambre Mode[s] show.

Catclub bestaat al zo’n 12 jaar en organiseert vooral hippe feestjes in het Brusselse in leegstaande gebouwen. Leegstaande banken, kerken, bureaus .... toveren zij om tot trendy feestlocaties! Catclub is erg gelinkt aan de mode- en kunstwereld.

Dit jaar gaat de fashionable party door in Café La Gaîté in het Vlaams-Marokkaans culturenhuis Daarkom. Een ideale locatie voor een stevig feestje! KONG & GRATTS, SUSHIFLOW en FAIS LE BEAU zorgen voor de beats. Voor meer info, neem een kijkje op de Facebookpagina van het evenement.

Café La Gaîté à Draaikom
Rue Foussé aux loups 18
1000 Brussel

Antwerp Fashion Department

Op zaterdag 13 juni 2015 reist Catclub voor de eerste keer af naar Antwerpen om er de officiële afterparty van SHOW2015 van de Antwerpse Modeacademie te organiseren.

Party people ahoy! Het feest vindt plaats in Stuurboord, een heel mooie ruimte met terras op de Schelde. Alle studenten, pers, leraars, internationale jury (think Walter van Beirendonck) en partners van het défilé zullen er zijn.

Ook de shows van vorige jaren worden er op groot scherm geprojecteerd. I think my fashionista heart just skipped a beat ... .

Stuurboord
Rijkaai 96
2000 Antwerpen

SASK

Ook na de spetterende mode- en schoenenshow van de academie van Sint-Niklaas volgt een afterparty. Place to be is, net zoals de shows in ’t Bau-huis in Sint-Niklaas. Gezellig!

’t Bau-huis
Slachthuisstraat 60
9100 Sint-Niklaas

Foto's © Catclub, Café La Gaîté, Stuurboord, 't Bau-huis

Met medewerking van Margot D'Hoore

page loaded