Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

The Jus Jus detox report

Door Ine op 28.05.2015

Je kon het al lezen op Belmodo: vorige week gingen de Belmodo-addicts in volledige detox-modus. De ene met al meer overtuiging dan de andere, weliswaar. Maar iedereen heeft volgehouden en 3 dagen op de tanden en een paar selderstengels gebeten.

Lees hier onze Jus Jus experiences.

DAY 1


Foto © belmodoine

We begonnen allemaal vol enthousiasme en nieuwsgierigheid aan ons detox-avontuur. De sapjes werden geleverd, dus het was tijd voor juice number 1. “Mmm, dat is eigenlijk echt nog lekker”, “Jammie” en “Oh, dat smaakt fris” waren de 1ste reacties.

Iedereen was aangenaam verrast en nog meer gemotiveerd om vol te houden.

De 1ste dag had niemand echt last van nevenwerkingen, behalve wat hoofdpijn. But hey, wie mooi wil zijn, moet lijden!

DAY 2


Foto © belmodobie

Op dag 2 waren we het allemaal unaniem eens over 1 ding: de Jus Jus juices zorgen instant voor een platte buik. Die ochtend stond iedereen een beetje langer voor de spiegel om dit wauw-effect te bewonderen.

Samen met de flat belly kwam het hongergevoel ook stilaan opzetten. Gelukkig waren er de Jus Jus chia seed puddings die ons overeind hielden.

Pineapple Mojito en Heartbeet waren duidelijk de 2 favoriete sapjes op het einde van day 2.

DAY 3


Foto © belmodomichael

Het enige waar iedereen op deze laatste dag aan kon denken was: food, food en nog eens food. Plots zagen we ook in alles een lekkere steak met frietjes, een pitta of een heerlijke dame blanche met slagroom.

Maar we moesten volhouden, want een detox-kuur van tijd tot tijd never killed nobody. Ter compensatie knabbelden we dan lustig op selderstengels, wortels en balpennen.


Foto © soof.matthys

Het resultaat mocht er zijn: platte buiken, boordevol energie en een gezuiverd gevoel. Detox by Jus Jus is dus zeker de moeite waard als je jouw lichaam eens een volledige cleansing beurt wil geven.


Foto © belmodolars

Take care of your body. It’s the only place you have to live in.

Page Icon & Top Foto © belmodoredactie

Met medewerking van Stéphanie Hudders

page loaded