Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

KABK Fashion Show

Door Koen op 28.05.2015

Alsof er nog geen shows genoeg zijn, heb ik de eer om er nog eentje aan de lijst van graduation shows toe te voegen. En deze keer is het er eentje buiten de grenzen van ons Belgenlandje.

Stip vrijdag 26 juni 2015 in jouw agenda maar al aan want – ja o ja – it’s graduation time in Den Haag!

De studenten van de Koninklijke Academie van Beeldene Kunst tonen hun hedendaagse en innovatieve visie op modeontwerpen tijdens een heus event!

Het industriële complex – de Electriciteitsfabriek - wordt de locatie van dienst. De combinatie met de collecties van de studenten Textiel en Mode zal epic zijn!

Het hoofd van de afdeling is the one and only Jurgi Persoons, die we allemaal kennen als avant-garde ontwerper en zijn creatieve visie en strong identity tillen het niveau van de studenten naar een hoger niveau.

“We merken dat het internationale jonge talent dat wordt opgeleid aan de afdeling Textiel en Mode opvalt bij zowel pers als publiek. “ – aldus directeur van de de KABK Marieke Schoenmakers -

There’s something new dit jaar, de academie werkt voor het eerst samen met de Keep an Eye Foundation, een stichting met een hart voor kunst en de voedende kracht van creativiteit.

Of dit alles nog niet genoeg is, loopt er ook een tentoonstelling – Exposed – van zaterdag 20 tot dinsdag 23 juni. Den Haag belooft omgetoverd te worden tot de fashion place to be om nieuwe ideeën te krijgen. Hooray!

Installaties en textielprojecten van de afstudeercollecties kan je ontdekken op deze exhibition! Alles werd in goede banen geleid door Bob Verhelst, die scenograaf van dienst was.

WAT

De KABK Fashion Show powered by Keep an Eye foundation

WAAR

 Electriciteitsfabriek, De Constant Rebecqueplein 20, 2518 RA Den Haag

WANNEER

Vrijdag 26 juni 2015 om 18:30 en 21:00

Tickets kosten €15,00 en zijn te verkrijgen op de website van de fashion show.

Don’t hesitate!

Alle foto's en page icon: © KABK

Met medewerking van Davy Spitaels

page loaded