Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

HTC x Jourdan Dunn: an INK-redible collab!

Door Koen op 26.05.2015

We kennen haar als het stunning gezicht van Burberry, ze rekent Miss Campbell en Delevingne tot haar BFF's en ze mag zich als Victoria's Secret Angel tot 's werelds meest exclusieve modellengroepje rekenen.

Jourdan Dunn is hot and happening en dat zag ook smartphone-producent HTC!

Dazzling Lady Dunn is de trotse vertegenwoordiger van het betere tattoo-werk. Zo draagt ze de naam van haar zoontje Riley op haar hand en sharet ze matching double D's met Cara! Geen wonder dus dat HTC haar koos als ambassadeur van hun nieuwste INK-campagne.

Supermodel meets body art meets smartphones? Ik begrijp dat je de link niet meteen ziet, but let me explain!

In een INK-redible collab tussen de innovatieve smartphone-producent en het topmodel werd de HTC One M9 in een vernieuwd, door body art-inspired, jasje gestoken. Dit als onderdeel van de INK M9 Limited Edition-campagne waarin tattoo-lievende celebs hun eigen gravures mochten creëren voor de smartphone.

Miss Dunn mocht de spits afbijten en dat deed ze samen met number 1 celebrity ink-er Cally-Jo Pothecarry. Het resultaat, as can be seen below symboliseert een nieuwe richting in haar leven en haar verlangen naar spannende, nieuwe projecten.

"My experience in the world of fashion means that I have a passion for creativity and expressing personal style. The HTC INK campaign seemed like a fun way for me to showcase the inspiration behind my own body art and share my love of design. I’m proud to be part of HTC’s campaign and am excited to see people around the world with my creation on their HTC One M9.” – dixit Jourdan –

Dunn's open personality and style en haar nood aan bescherming en kracht worden gesymboliseerd door de open hand en het oog. De bladerpatronen weerspiegelen haar groei in creativiteit en de zon en de maan vertegenwoordigen samen het evenwicht in haar karakterEen smarpthone met een verhaal, me dunkt!

Ben jij net zoals ik helemaal weg van body art maar ontbreekt het je nog aan stevige portie durf? Dan is Lady D's limited edition HTC One M9 echt iets voor jou!

Small bummer: Dunn's smartphonepareltje wordt niet te koop aangeboden. De HTC One M9 uiteraard wel, en dat voor € 750. Go and get'em, folks!

Warning! Belmodo is niet verantwoordelijk voor alle gevolgen van eigen graveerwerk!

Met medewerking van Valentine Vandenbussche

page loaded