Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Stargaze XL!

Door Michael op 24.05.2015

Onder het motto: "Het mag al eens wat meer zijn," neemt Belmodo je mee naar de sterren! Hop into our spaceship and buckle up!

Take me to the stars!

Een hoogvlieger van jewelste is het! Letterlijk dan. Met La Villa in the Sky  nemen we direct een vliegende start richting 25ste verdieping van de IT-Tower op de Louizalaan.

Dineren met zicht op de Grote Markt, de bomen van het Ter Kamerenbos, het Atomium en yep … zelfs de Sint-Romboutstoren van Mechelen als de Belgische wolkjes die dag in een goede 'bui' zijn. Het kan!

In de glazen kubus van La Villa in the Sky geniet je niet enkel van heerlijk eten maar ook van een (bijna) 360° blik op Brussel!

Na het succes van hun pop-uprestaurant namen Serge Litvine, eigenaar van de chique Villa Lorraine, en sterrenchef Alexandre Dionisio eind vorig jaar hun intrek in de top van 1 van Brussels bekendste skyscrapers.

De ster die Alexandre kreeg voor de finesse in z'n eigen Restaurant Alexandre mocht hij van het Michelinmannetje gewoon meenemen!

Zin gekregen in een culinair ‘hoog’standje? Reserveer dan hier jouw tafeltje tussen de sterren!

Where to? La Villa in the Sky, IT Tower, Louizalaan 480, 1050 Elsene

Century-hopping!

In het midden van de Avenue Louise werd vorige week de rode loper uitgerold voor 1 van Brussels indrukwekkendste façades.

Tijdens een spetterend heropeningsfeest werd het prestigieus 5-sterrenhotel Steigenberger Grandhotel omgedoopt tot Wiltcher's. Hiermee krijgt het na 100 jaar z'n oorspronkelijke naam terug. Welcome back!

Haal je chicste flapper dress vanonder het stof en oefen alvast op je beste Jig- en Charlestonmoves want het volledig gerenoveerde interieur geeft je een instant 'Titanic meets The Great Gatsby -gevoel! Where you at, Leo?

Mister Wiltcher heeft alle hooggespannen verwachtingen met glans overtroffen! De kamers kregen een complete make-over.  Ook de bar, de lobby en het restaurant werden in een nieuw kleedje gestoken.

Het hotel ademt de sfeer van the early 1900's in combinatie met de uitstraling, de luxe en het comfort van de 21ste eeuw. Wiltcher's biedt the best of both worlds!

Wie na een dagje shoppen op de city’s golden shopping mile z’n nieuwste aanwinsten wil vieren met een cocktail in combinatie met een streepje live jazzmuziek, kan terecht in de Loui Bar die in 2010 werd bekroond tot beste hotelbar in Europa.


© Instagram: @myvalentimes

Ben je niet van plan om het bij dat ene glas spraakwater te houden en kruip je liever een hele nacht in de huid van Daisy Buchanan? Reserveer dan hier je kamer!

Where to? Steigenberger Wiltcher's, Louizalaan 71, 1050 Elsene

Klaar om te vertrekken, Belmodo-lover? Take-off in 5, 4, 3, 2, 1! Houston, we have lift off!

Foto's © La Villa in the Sky en Steigenberger Wiltcher's, tenzij anders vermeld.

Met medewerking van Valentine Vandenbussche

page loaded