Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

The never sleeping city of Cesar Casier

Door Koen op 23.05.2015

De ridiculous good looking Cesar Casier moet ik probably niet aan je voorstellen! Het topmodel met Gentse roots is a busy bee. Tussen het shooten, de runways en cooking door vindt hij toch even tijd voor Belmodo!

Cesar Casier is hot, letterlijk en figuurlijk. Naast de capsulecollectie die hij ontwierp samen met Essentiel, kennen we hem ook als foodie én zijn boek Model Kitchen was een schot in de roos!

Hij woont in – the city that never sleepsNew York, maar luckily for us verdeelt de hunk zijn tijd tussen de Big Apple en onze hometown Gent.

Nu de vakantie er aankomt, wordt het misschien tijd om een tripje te maken. What about Cesar Casier’s New York?

The Big Apple ademt fashion, cultuur en culinaire hoogstandjes. De perfecte mix voor Cesar Casier. Het aanbod is zo huge, maar door deze echte guide laat ik me verleiden tot enkele places to go!

Let’s start dreaming about a little trip 

Tokio 7

Voor vintage, unusual of funky clothes zit je goed bij Tokio 7. De second hand shop heeft een uitgebreid assortiment aan high-end designer brands als Chanel en Prada.

Elke dag wijzigt het aanbod van de shop, and that makes it even more interesting. Je kan er sowieso unique pieces op de kop tikken!

Barneys

Barneys is een powerful, luxury retail merk en is well-known voor zijn forward-thinking edit, maar ook als bastion voor grote merken en opkomende designers.

“Als ik een zwarte mastercard had, zou ik hier alles kunnen en willen kopen” – dixit Cesar Casier -  

Don’t say he didn’t warn you!

Café Gitane

Ik heb het al gezegd: onze mister Casier is een echte food lover en New York heeft de lekkerste places to go ... maar Café Gitane is zijn favoriete plek om te lunchen

De avocado toast is er tip top!

Naast goed eten, ben je ook in gezelschap van heel wat schoon volk. Zo komen er veel modellen en peepz uit de fashion industry lunchen. An extra reason to go, niet?

Lovely Day

De naam van het restaurant zegt het al zelf, you’ll have a lovely day when you enter the resto! New York is het shoppingparadijs bij uitstek en als fashionista helpen alle beetjes om wat extra geld over te houden om te shoppen, am I right?

Heb je zin in een goedkoop én lekker Asian-minded food?

Drop by at Lovely Day en bestel er de papaya salad, Ceesie’s favoriet!

Bookmarc

In the West Village vind je de Marc Jacobs book store, Bookmarc. Boeken komen voor in allerlei maten en vormen.

Toch is fashionable niet echt een woord dat in je opkomt als je en boek koopt. Ofwel?

That has changed dankzij Marc Jacobs! Boeken over fashion, arty farty stuff en cultuur, maar ook stationary en original goods.

Definitely worth a visit!

Indochine

Het stijlvolle en tijdloze restaurant mixt stylish ambience met een tropical decor en exoticFrench and Vietnamese - cuisine!

Voor monsieur Casier is het de beste plaats voor een fun en expensive etentje op de leukste dag van de week … Friyay!

Hey big spender, spend a little time Indochine!

Hotel Americano

De cultuur in New York is even groot als de size en veelzijdigheid van de stad zelf. NYC’s Chelsea neighborhood is het cultureel mekka van de stad én undisputed king of the art scene.

Na een dag art galleries bezocht te hebben, kan je bij Hotel Americano stoppen voor een overheerlijk diner.

En als je te moe bent, kan je nog altijd genieten van de locatie, het moderne design en de comfortabele bedden.

Whole Foods

Als je Cesar Casier wil spotten in The Big Apple, maak je het meeste kans in Whole Foods. De Amerikaanse food supermarkt is gespecialiseerd in organic food.

Aangezien mister Casier er bijna dagelijks komt, heb je wel een grote kans dat je hem tegen het lijf loopt ... Oops!  #sorrynotsorry.

Café Grumpy

Coffee is a very hot item today. Barista’s en gezellige koffiebars vinden we in overvloed, ook in New York. Als koffieliefhebber kan ik dat alleen maar toejuichen.

Toch wordt het moeilijk om te beslissen: waar haal ik mijn koffietje? Cesar Casier’s favoriet in NYC is Café Grumpy, een hippe local koffiebar met de beste coffee.

ABC Home

Ook al ben je in New York, there’s no place like home … en dat weet deze kanjer als geen ander. Het gevoel komt nog meer naar boven als je in deze grote, eclectic, high-end furniture and accessories shop bent.

De spullen zijn er just astonishing! Het is niet voor niets de favoriete interieurzaak van Cesar Casier! En aan zijn smaak twijfelen we niet, no no!

 Met deze handige tips van Cesar Casier belooft jouw tripje naar New York versatile en on-be-schrijfelijk te zijn!

Have a blast in NYC!

The streets will make you feel brand new ...

Alle foto's en page icon: © lovelydaynyc © cafegitanenyc © tokio7 © grandlifehotels © BOF © demur © greatrestaurantsnewyorkcity © Instagram @cafegrumpy © Instagram @abccarpetandhome © Instagram @wholefoods © Instagram @hotelamericano © Instagram @cesar_casier

Met medewerking van Davy Spitaels

page loaded