Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

It’s time for BE-TIME!

Door Bieke op 22.05.2015

Iedereen kent Martine Prenen wel als dé gezondsheidsgoeroe van Vlaanderen. En laat het net dat, een healthy lifestyle, zijn wat we bij Belmodo belangrijk vinden. It sounds like a match made in heaven!

Is healthy food your thing, neem je liever de trap dan de lift en ga je voluit voor een leven waarin het woord ‘zen’ centraal staat? Dan heb je waarschijnlijk wel al gehoord van ‘Me-time’, de voorloper van Martine Prenens nieuwste boek ‘Be-time’.

Na ‘Me-time’ was het tijd voor ‘Be-time’, vond de gezondheidscoach. ‘Be-time’ leert je bewust, blij en budgetvriendelijk te leven zonder in te boeten aan luxe.

Het boek is onderverdeeld in 5 hoofdstukken: Ik en mijn gezin, ik en mijn huis, ik en mijn hoofd, ik en mijn werk en ik en mijn lijf. In each chapter laat de health freak je kennismaken met handy tips & tricks die het leven zoveel leuker maken.

In ‘Be-time’ vind je yummie receptjes terug voor een healthy en snelle lunch waar alle fashionista's voor zwichten. Je vindt er zelfs ook enkele beautytips! Zo legt Martine je step by step uit hoe je zelf hairspray en verzorgingsproducten maakt met natural ingredients. Super, toch?

Ben je bovendien net als ik een ongelooflijke stresskip en weet je soms niet wat eerst gedaan? In ‘Be-time’ vind je een aantal super easy meditatieoefeningen die rust brengen in je hoofd en lichaam.

‘Be-time’ is een boek that makes you happy, je krijgt nog meer quality time en je draagt zorg voor jezelf en Mother Earth.

‘Be-time’ is te koop in de boekhandel.
Prijs: € 24,99

Foto's © Martine Prenen 'Be-time' en Pinterest

Met medewerking van Stéphanie Hudders

page loaded