Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Detox @ Belmodo by Jus Jus

Door Michael op 22.05.2015

Summer is coming, dus is het weer detox-time, dachten de Belmodo-addicts. En zo gezegd, zo gedaan! Om in het zomerse thema te blijven, kiezen we voor de colorful juices van Jus Jus. Juice up your life, sweets!


© Jus Jus

De detox juices van het Belgische Jus Jus zijn volledig natural en bestaan uit biologisch geteelde fruits and vegetables.


© Belmodoredactie                                             © Belmodolars

Alle sapjes en nut milks worden raw cold pressed, zijn glutenvrij en voorzien jou van tonnen vitamienen.


© Jus Jus

"We swear to give you the juice, the whole juice and nothing but the juice." - dixit Jus Jus


© Jus Jus

Een detoxkuur by Jus Jus is as easy as 1, 2, 3 en bestaat uit 3 levels. Het Harmony level is voor de beginners, zoals onze Belmodotiany. It’s a no-fear, no-fail intro to a delicious detox!

Clarity is voor de more experienced ones met al een healthy lifestyle, zoals onze Belmodoine. Het laatste level, Purity, is voor de echte die hards. Een echte uitdaging dus!


© Belmodobie                                                     © Belmodomichael

Een Jus Jus detoxkuur duurt 3 tot 5 dagen, het is dus maar even op je tanden bijten. Wanneer je vreest dat je agenda het niet toelaat om 3 of 5 dagen all the way te gaan, dan kan je ook kiezen voor een wekelijkse detoxroutine waarbij je 1 dag per week overschakelt op Jus Jus juices.


© Jus Jus

Elk seizoen ontwikkelt Jus Jus naast de standaard juices ook een aantal seizoensgebonden sapjes. Voor de summer heeft het sapjesmerk Summer Lovin’, Strawberry Fields en Andrea’s Greens in de aanbieding.

Klinkt allemaal even yummie, toch?


© Jus Jus

Nog niet helemaal overtuigd? Volg dan de Jus Jus adventures van de Belmodo-addicts op Instagram en duik mee in de detox wereld! Check zeker ook de website van Jus Jus.

Page Icon en Top Foto © Jus Jus

Met medewerking van Stéphanie Hudders

page loaded