Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Dino’s op je summer selfie!

Door Angelique op 20.05.2015

Haal die iPhones boven want de wondere wereld van Instagram is weer een app rijker! Creatieve duizendpoot en illustratrice Eva Mouton heeft samen met het Gentse bedrijf Hey Hey Apps een stickerapp ontworpen. Tover je foto's om tot pimped up, chromed out kliekjes met Eva Mouton Pix. Downloaden die handel en get your igfeed to the next level!

Van een Gents onderonsje gesproken! Hey Hey Apps heeft al meerdere collabs aangegaan met creative minds. Remember het schietspelletje met bekend artwork van tekenaar Bué The Warrior? Wel nu gingen ze voor Genste schone Eva Mouton.

Famous lady door haar wekelijks getekende column 'Eva's gedacht' voor De Standaard Weekblad en haar druk bezet tekenpotlood. A feminine touch na het mannelijk geweld! 

De app is super easy en dikke leute. Net een icecream selfie genomen maar wil je er nog die extra uhmpff aan toevoegen? Upload je zomer snap of duckface in de app en de fun part kan beginnen.

Je hebt keuze uit werkelijk alle mogelijke stickers dat je je maar kan inbeelden. Een tof team dino's, cactussen, zonnebrillen, cocktails of rainbows. Eva heeft het allemaal in huis voor jou. 

Désolé voor de niet-iPhone gebruikers want de app is momenteel enkel verkrijgbaar voor iPhone 4, 5 en 6. Weer een extra reden om je dus zo snel mogelijk aan te sluiten bij de iPhone community.

Klik op het App Store icoontje en downloaden die handel. Het kleine prijsje van € 2,99 voor een zomer vol collageplezier is een lachertje. Let the sticky summer met sticky stickers maar komen! 

The best app ever is al door enkele insta addict chicks grondig getest met deze beauties als resultaat! Deel zelf je bewerkte foto met #evamoutonpix en go follow that chic @eva_mouton.


© @joythielemans


© @belmodoangel


© @glam_elfi


© @evadaeleman

Andere Foto's © Eva Mouton

Met medewerking van Jan Van Eldere

page loaded