Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

dot.HOGS: the hotdog 2.0

Door Michael op 16.05.2015

Een hotdog kent iedereen wel, maar dot.HOGS? De woordspeling doet ons al vermoeden dat het om een variant gaat van de ordinary hotdog en yep, you’re right. De dot.HOGS tillen de hotdog naar een nieuw level.

Gilles Draps eats and breathes food. Niet alleen koken is een passie van hem, hij houdt zich ook bezig met fotografie, styling en het schrijven van recepten.

Een creatieve, culinaire duizendpoot. Zijn eerste food productie was een online platform (eatWARM.com) en nu is er dus zijn nieuwste concept: connect the dot to the hogs.

Influenced by the streetz, lanceerde Gilles Draps zijn nieuwste creatie. Streetfood is heutzutage een trending onderwerp.

Toch doet mister Draps meer met de hotdog, hij geeft het Amerikaanse product een Belgian flavour.

Wat dacht je van een topping met spruitjes, bier of op en top Belgisch vlees? Hiervoor werkt Gilles Draps samen met CHICKPEA (leverancier van hummus) en CRU (voor vlees en brood).

De worsten worden trouwens klaargemaakt zonder bewaarmiddelen of kleurstoffen!

“Mensen moeten drank en eten samen ervaren als 1 ding, een beleving. Elke drank heeft een food match, en bier geraakt bij food pairing vaak in de vergetelheid, in de schaduw van wijn en champagne. Maar ik wil bier toegankelijk maken bij de massa als culinaire aanvulling op een gerecht.” – dixit Gilles Draps –

Have a taste!

Alle foto's en page-icon: © dot.HOGS © Instagram @eatwarm

Met medewerking van Davy Spitaels

page loaded