Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

KASK MOVEMENT#22

Door Tiany op 15.05.2015

Gent is hot! Na de Antwerpse modeacademie, het SASK en La Cambre komt ook het KASK Gent naar jaarlijkse gewoonte met hun academieshow, MOVEMENT#22.

Net zoals vorig jaar maakt de modeshow deel uit van een groot 10-daags festival waar het KASK de afstudeerprojecten van hun studenten voorstelt op verschillende locaties in de Gentse binnenstad.

Onder andere de projecten van de studenten Beeldende Kunst worden voorgesteld, er is een drama-festival, première van de KASK-movies ...

It’s one big party!

Maar waar wij bij Belmodo uiteraard het meest naar uitkijken, is de afstudeershow van de modestudenten. Op donderdag 18 en vrijdag 19 juni toont de Gentse Modeafdeling voor de 22ste keer wat voor schitterend, jong talent zij in huis hebben.

Na de totaal vernieuwde editie van vorig jaar, palmen de modestudenten opnieuw 2 dagen lang de Eskimofabriek in. Meer dan 2.000 modeliefhebbers, experten uit binnen- en buitenland en supporters van de studenten tekenen present. 

“We hebben de voorbije jaren met het hele team hard gewerkt om de opleiding een nieuw elan te geven,” - aldus Bram Jespers, hoofd van de afdeling-. “Het succes van ‘Movement#21’ vorig jaar was een hoogtepunt met een gerenommeerde internationale jury van influencers als Kristopher Arden-Houser, Margareta van den Bosch, Anne Christine Persson en Betony Vernon. Een toenemende internationale interesse van studenten, nieuwe samenwerkingen met vakmensen en headhunters, awards, deelname aan expo’s zoals ‘the Belgians’ in Bozar … het is absoluut geen eindpunt.”

Naast de collecties van de Bachelor-jaren tonen dit jaar maar liefst 8 masterstudenten hun afstudeercollectie. A fashionparty you really don’t want to miss!

Koop je ticket voor MOVEMENT#22 dus op tijd en ontdek de fashion designers van morgen. Wij spitten alvast onze kast door op zoek naar onze meest fashion show-worthy outfit.

Houd zeker ook onze site goed in de gaten want Belmodo mag 2 duo-tickets weggeven voor deze spetterende show!

WAAR

Eskimofabriek
Wiedauwkaai 23

9000 Gent

WANNEER

Vanaf donderdag 18 juni 2015 t.e.m. vrijdag 19 juni 2015
Doors & drinks vanaf 19:00 - start show om 20:30

INFO

Tickets zitplaatsen € 24,-
Staanplaatsen € 14,-
Tickets verkrijgbaar via Uitbureau.

page loaded