Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Drink your coffee like George Clooney!

Door Koen op 14.05.2015

Voor de grumpyheads in the morning, voor de fuifbeesten na een korte nacht, voor een korte pauze met een koekje of gewoon zomaar: koffie kan altijd.

En met Nespresso smaakt die koffie telkens overheerlijk. 

Koffieliefhebbers van over de hele wereld zijn het er over eens, Nespresso behoort tot de top van de koffie en komt telkens opnieuw verrassend uit de hoek.

Bij Nespresso beschouwen ze koffiemaken als een echte kunst. Nespresso’s koffie-experts reizen het hele jaar de wereld rond op zoek naar de beste koffie.

Samen met lokale kenners gaan ze op zoek naar het beste van het beste. Met The positive cup streeft Nespresso ernaar dat deze koffie bovendien op een duurzame manier geteeld wordt met respect voor het milieu en de koffieboeren. 

Nespresso noemt zijn koffies niet voor niets Grands Crus. De klant kan kiezen uit maar liefst 23 exclusieve koffies. Elke grand cru is samengesteld uit een andere koffieblend en heeft een specifiek aroma-profiel. Of je nu houdt van een intens kopje, een heerlijk zachte koffie of een extra smaakje zoals smeuïge caramels, er is voor ieder wat wils.

Als kers op de taart brengt Nespresso een paar keer per jaar limited edition Nespresso capsules uit om je te laten kennismaken met koffie van bijzondere landen van herkomst of een unieke koffiecultuur. Ontdek hier de huidige limited edition Monsoon Malabar.

Op kwaliteitsvlak scoort Nespresso hoog, maar voor design behalen deze vernieuwers minstens even hoge punten.

De koffiemachines van Nespresso combineren tijdloos design met de nieuwste technologie. Werkelijk aan alles is gedacht om jou te laten genieten van een ultiem kopje koffie.

Met een Nespresso-machine zet je in een handomdraai thuis koffie zoals een echte barista. Sommige Nespresso-machines hebben zelfs een melkreservoir of ingebouwde Aeroccino, waardoor je je in no time zo'n heerlijk fluffly schuimlaagje creëert.

Het allernieuwste paradepaardje van het bekende koffiemerk is de Nespresso Pixie Clips. Deze hippe koffiemachine heeft afneembare zijpanelen die je kan aanpassen naar je eigen smaak en mood.

De zijpanelen bestaan in verschillende kleuren en materialen. Zo kan jij laten zien wie je bent met de Pixie Clips Machine in je eigen stijl. Vind hier de Pixie Clips Machine die perfect bij jouw interieur past.Helemaal in de ban van de Nespresso Pixie Clips? Doe dan snel mee met onze wedstrijd op Belmodo en wie weet win jij jouw op maat gemaakte Pixie Clips koffietoestel.

Leuke inspiratiefoto's en recepten vind je alvast op Nespresso's Instagram of Facebook.

Nespresso, what else?

Foto's © Nespresso

Met medewerking van Margot D'Hoore

page loaded