Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

La Favo is onze favo!

Door Lars op 13.05.2015

Bieke, Bieke, Bieke wat doe je toch? Onze Belmodobie gaat winnen, ze gaat winnen en ... ze wint! She finishes first!

De gouden trofee voor de allereerste quinoa granola de la Belgique is voor haar. Proficiat you sporty health freak #proud

Ik had het je al eerder verteld bij Wings For Life: ons Biekshje is de sporttrots van de Belmodo-redactie. 's Morgens voor het werk snel een halve marathon lopen of 's avonds een uitputtende workout? Niks is haar te veel.

Bij dit sportbestaan hoort een gezonde levenstijl en dus ook healthy food

Een wit smoske als lunch? Bitch please Bieke no can do. Nachtmerries van brood en gillend weglopen van all things carbs maken het leven van deze dame niet echt easy breazy.

Daar moest verandering in komen. Aangezien de winkelrekken vooral gevuld zijn met sugary granola's, nam ze de teugels zelf in handen. 

La Favo was born! Granola is de laatste tijd al even ingeburgerd als een pak friet met een goeie kwak mayonaise. Quinoa granola daarentegen is gloednieuw en vers van de West-Vlaamse pers.

Verse quinoa geteeld in het Andesgebergte door lokale boeren, sounds good right? Het goedje zit vol antioxidanten, mineralen en vitamientjes.

Bovendien zijn het trage koolhydraten en is quinoa glutenvrij

Alle ingrediënten worden organisch geteeld en bewerkt. This gift from heaven bevat biologische havervlokken, pompoenpitten, walnoten, rozijnen, esdoornsiroop en nog veel meer van die pitjes. Health addicts en eco-fanaten, slaat jullie bio-alarm nog niet tilt? 

Vergeet de Weight Watchers en gooi je puntenteller aan de kant want bij La Favo geldt: all you can eat.

Met slechts 94 kcal per 20 g zijn die vreselijke horrorcaloriën een ver-van-ons-bed-show geworden.

De unieke mix is heerlijk om je dag vol kracht en energie te starten. Niet twijfelen om het te mixen onder een heerlijk fris zomerslaatje because it works

Natuurlijk was de lieftallige redactie bereid om een uitgebreide home tasting uit te voeren. 1 klein La Favo zakje op kantoor zorgde voor een nieuwe verslaving bij de Belmodo collega's.

Things got serious en we hebben ons laten gaan. As you could have guessed leverde dat jummy #foodporn foto's op all over social media. Let's check them out!


Foto © @belmodotiany


Foto © @belmodoangel


Foto © @jan_weekly


Foto © @belmodolars


Foto © @belmodoine

Heb jij je eigen La Favo zakje nog niet kunnen bemachtigen? Send an email naar [email protected] en plaats je bestelling.

Webshop will soon open its doors met nieuwe smaken! Add @lafavo op Instagram en deel je beste La Favo-creaties met de wereld.

Let's have a KiKinoa

Met medewerking van Jan Van Eldere

page loaded