Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

5x: When Sisters team up in Business

Door Isabelle op 12.05.2015

Heeeeey sister, know the water’s sweet but blood runs thicker. Hoewel zussen kunnen kibbelen en ruzieën over de kleinste dingen (it ain’t pretty), kunnen ze ook samenwerken als een ijzersterk team.

Niets zo stimulerend als iemand die je helemaal kent en begrijpt. Het is onvermijdelijk maar ik moet het voorbeeld van de Kardashians aanhalen (sorry #KardBlock), maar ze zijn er uiteindelijk in geslaagd om van hun gezin op zich, een business te maken, n’est-ce pas?

Dus wanneer je weer eens krijsend je zus door het huis jaagt omdat ze je schoenen heeft ‘geleend’ en meteen ook zo vrij was om ze te ruïneren, moet je toch ook even stilstaan en bedenken dat jullie in de juiste business misschien wel een dream team kunnen zijn!

Kijk maar eens wat deze 5 winning sister teams allemaal samen presteren.

De Olsen Twins

Waarschijnlijk zijn Mary-Kate en Ashley het beste voorbeeld van zussen die hun carrières compleet gesynchorniseerd hebben. In het prille begin acteerden ze voortduerend zij aan zij in films en series, maar eenmaal volwassen, sloeg het team de handen in elkaar en stampten ze hun alomgeprezen label The Row uit de grond.

For which we are ever so grateful, want blijkbaar bezitten de zusjes samen de ideale combinatie van creativiteit en managingnskills. #neverchangeawinningteam.

It takes 2 to Rodarte

The power of 2 is ook duidelijk van kracht bij Rodarte’s Mulleavy sisters. Laura en Kate zijn dan wel geen tweeling, maar werken wel samen als 1 en hetzelfde organisme.

Serieus, ze delen zelfs een e-mailadres en ondertekenen hun mails nooit, zodat niemand kan raden met wie van de zussen ze converseren. Ze zouden zelfs een gsm delen #siamese. Maar waarom ook niet, als je zo goed op elkaar bent afgestemd, dat je elkaars gedachten kan afmaken?

De zusjes begonnen te ontwerpen aan de keukentafel in hun ouderlijk huis. Maar in minder dan 5 jaar groeide Rodarte uit tot een gerenommeerd label. Waar die keukentafel allemaal goed voor kan zijn!

Hemsley Hemsley

Het hoeft niet altijd de mode-industrie te zijn, waar een zus aan je zijde goed van pas komt. Zo liggen de talenten van de zusjes Hemsley Hemsley achter het fornuis.

Jasmine en Melissa deelden een passie voor goed en gezond eten, 2 spoons, 1 plate. Die passie evolueerde in een business, ze begonnen als foodconsulent en koks voor London’s rich and famous.

Maar ondertussen is hun voedzame keuken internationaal een fenomeen en hebben ze er al een 1ste bestseller opzitten ‘The Art of Eating Well'.

Hun gezonde keuken onderscheidt zich omdat ze alle voedselgroepen blijft bevatten. Dus geen vegan of glutenvrije toestanden, wel beenderbouillon en boter, maar alles in evenwicht.

De Delevignges

Geweldige genen en hechte band zijn niet de enige dingen die de Delevignges delen, ze delen ook een fantastische modellencarrière. Blijkbaar droomden ze daar al van toen ze als kleuters samen in bad gingen.

Baby sister Cara heeft zeker heel wat opgestoken van oudere zus Poppy. Wanneer Cara in 2014 de Model of the Year Prize in ontvangst mocht nemen, was het een trotse Poppy die hem presenteerde. Zo mooi kan het zijn als zusjes elkaar steunen.

Charlotte Gainsbourg & Lou Doillon

Je hoeft zelfs geen volbloed siblings zijn om elkaar compleet aan te vullen. Charlotte Gainsbourg en Lou Doillon zijn tot nu toe nog niet echt met elkaar in zee gegaan.

Maar in hun uitgestrekte carrières als model, actrice of zangeres merk je hoe intens de parisiennes elkaar inspireren en elkaars stijl beïnvloeden. Dat je de genen van Jane Birkin deelt, kan niet anders dan een band scheppen.

Foto's © nydailynews, harpersbazaar, saic, limericki, fashiontrendsdaily, justjared

page loaded