Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

La Cambre Mode(s) show 2015

Door Michael op 11.05.2015

Ben jij even benieuwd als wij naar het jonge talent op de schoolbanken van de Belgische modeacademies? Dan is er goed nieuws! Het einde van het schooljaar is in zicht en dat betekent dat de modeacademies ons trakteren op een sneak peek van hun talented students.

Naar goede gewoonte organiseren de fashion academies in juni hun modeshow. De Brusselse studenten van La Cambre bijten net zoals vorig jaar de spits af met hun defilé op vrijdag 5 en zaterdag 6 juni 2015.

Bij zo’n academieshow zijn de ogen vooral gericht op de laatsteljaarsstudenten. Het gebeurt namelijk wel vaker dat een famous face gespot word in een afstudeercreatie van een Belgische modestudent. Zo verscheen Lady Gaga 2 jaar geleden nog in een creatie van de toen pas aan La Cambre afgestudeerde Louise Leconte.

Zo’n laatstejaarsstudenten zijn echte upcoming designers die je absoluut in de gaten moet houden! Don’t say we didn’t warn you.

De mode-opleiding aan deze academie is er eentje van 5 jaar en focust vooral op modeontwerp en stylisme. De student bestudeert alle facetten van mode als een vorm van hedendaagse expressie.

De modeshow van La Cambre gaat door in de Hallen van Schaarbeek en wordt zoals altijd deels mogelijk gemaakt door hun grote sponsors. Net zoals vorig jaar verzorgt DIOR backstage de make-up van de modellen. Dat belooft! 

Grote namen die afstudeerden bij La Cambre zijn o.a. Anthony Vaccarello, Cathy Pill, Cédric Charlier, Olivier Theyskens, Sandrina Fasoli, en vele anderen. Boek je front row seat dus alvast want deze show zal trending zijn! 

WAAR

Hallen van Schaarbeek
Rue Royale Sainte Marie 221
1030 Brussel

WANNEER

Vanaf vrijdag 5 juni 2015 t.e.m. zaterdag 6 juni 2015
Deuren open vanaf 20:00 - start show om 21:00

INFO

Tickets zitplaatsen € 32,50
Staanplaatsen € 17,-
Tickets verkrijgbaar via Sherpa of telefonisch: 070/25.20.20

Foto's © Pierre Debusschere

Met medewerking van Margot D'Hoore

page loaded