Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

#deinvasietoont

Door Bieke op 11.05.2015

Gisterenavond was de openingsavond van de nieuwe tentoonstelling van De Invasie: De Invasie toont. In naam van Belmodo was @sdvy one of the lucky few die aanwezig mocht zijn, yay

Deze tentoonstelling wordt een special editionDe Invasie viert zijn 5-jarig bestaan. So we wish you a Happy Birthday! In samenwerking met Designmuseum Gent leverde het een prachtige setting op.

De Invasie is een platform for upcoming talent. Onder het motto 'stronger together', verenigen ze talenten om samen iets moois te creëren.

Of je nu een passie hebt voor architecture, design, fashion, accessoires, grafisch ontwerp of food & drinks, bij De Invasie vind je een mooie mix van die verschillende invloeden. And that makes it interesting!

Het is de 1e keer dat de invasie zo’n long-term project op poten zet and they did a great job. Er wordt een – design minded - brug geslaan tussen disciplines en generations uit de eigentijdse vormgeving. Met 43 designers is er voor ieder wat wils.

Voor het museum is het de 1e keer dat ze een tentoonstelling realiseren met een open inschrijving. First time for everything, right?

De invasie loopt van vrijdag 8 mei tot 13 september en toont werken van jonge opkomende designtalenten, die elk op hun beurt inspired waren door België. De Belgische inspiratiebronnen hebben goed werk geleverd, me dunkt.

Keep up the good work

See you there?

Alle foto's en page icon: © De invasie © Instagram @deinvasie © Facebook deinvasie © Instagram @sdvy

Met medewerking van Davy Spitaels

page loaded