Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

SASK academieshow 2015

Door Michael op 09.05.2015

Juni, aka graduation month, nadert en de invites voor de academieshows stromen binnen! De uitnodiging van de Academie van Sint-Niklaas ontvangen wij maar al te graag met open armen.

SASK nodigt iedereen op zaterdag 6 juni uit voor de 19de editie van hun spraakmakende fashion show. Ook dit jaar zal ’t Bau-huis dé locatie zijn om de collecties van al hun studenten te bewonderen.  

Zeker voor shoe lovers is dit een niet-te-missen modespektakel. De modellen zetten – letterlijk –  hun beste beentje voor om naast kledij ook de schoenontwerpen van al dat bruisend modetalent langs alle kanten te showen.

De modeopleiding aan het SASK is wel een specialleke. Speciaal in die zin dat het een deeltijdse opleiding is. Je kan dus makkelijk een job combineren met een modestudie.

Studenten die bijvoorbeeld overdag als tandarts werken, laten ‘s avonds de inner designer in zich los. Misschien tijd om nu die kinderdroom die je al jarenlang onderdrukte eindelijk te kunnen realiseren?

De show is le moment suprême van een academiejaar en geeft alle studenten, vanaf het eerste tot het laatste jaar, een platform om hun visie en creativiteit te etaleren.

Houd zeker ook onze site goed in de gaten want Belmodo mag 2 duo-tickets weggeven voor deze spetterende show!

WAAR

't Bau-huis
Slachthuisstraat 60
9100 Sint-Niklaas

WANNEER

zaterdag 6 juni 2015 om 20:00 presentatie schoenontwerpen & om 21:00 presentatie modeontwerpen

INFO

Tickets VVK € 15,-
Tickets ADK € 17,-

Voor meer informatie surf naar de SASK website. Tickets in VVK koop je via de leerlingen of aan het onthaal van de academie.

Foto's © Jan & Jorre

Met medewerking van Margot D'Hoore

page loaded