Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Young and fabulous? HowOld vertelt het je!

Door Lars op 07.05.2015


Anna Wintour is in real life 65.

Belmodo ademt alles wat à la mode is en aangezien het internet een never ending supply levert van nieuwigheden checken we dagelijks wat courant is.

Nu is ons oog gevallen op een nieuwe site die Google creërde. Het belooft je ‘truthfully’ te vertellen hoe oud je bent, of toch op z’n minst lijkt.


Madonna is in werkelijkheid 25 jaar ouder.

Nu moeten we toegeven dat we op de redactie allemaal streven naar la vie jeunesse maar we konden niet weerstaan om toch even na te gaan wat de agebot van onze gezichtjes dacht qua leeftijd.

Akkoord, op de site zelf komt na het uploaden van je foto een melding te staan dat HowOld zich excuseert als ie het fout gegokt heeft.

Nu zijn excuses soms echt wel aan de orde, want het ding zit er wel wat dikwijls naast. Wat een geluk dat het geslacht dat gedetecteerd wordt, wél meestal juist is. Bij The Queen of England was het spellement wel fout ...

 
Queen Elizabeth II is uiteraard een vrouw en ziet er voor haar 89 jaar volgens de agebot wel heel goed uit.

Uiteraard zijn er pranksters op het internet die meteen ook een heleboel famous faces aan de test onderworpen met verrassende resultaten! Zo is bijvoorbeeld baby North 34 terwijl grandma Kris Jenner er 26 is.

Way, way off natuurlijk maar grappig is het wel!


Kris Jenner is 59, North West is er bijna 2, Kim Kardashian West is 34 en Kanye West is er bijna 38.

Hopelijk wordt de site nog wat meer op orde gesteld voordat de rage voorbij is. We weten immers allemaal dat zo’n dingen niet meteen een blijvertje zijn …

All pictures & page icon: HowOld.net

Met medewerking van Laura De Beir

page loaded