Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Clouds of Fashion’s major closet sale

Door Koen op 07.05.2015

Don't forget, ladies, zondag is het Moederdag! Aan alle stresskippen die nu een instant "Oh nooo, ik-heb-nog-geen-cadeau-momentje" hebben: no stress!

Neem je telefoon, bel mommy dear op en zeg haar dat ze zondag een date heeft met dochterlief. She will be thrilled, and so will you wanneer je leest wat Clouds of Fashion voor jou in petto heeft!

Zondag 10 mei 2015 wordt Stuurboord Hangar 26 voor de gelegenheid omgebouwd tot fashion heaven! Van 10:00 tot 18:00 organiseert Clouds of Fashion, in samenwerking met Label Crush, er dé pre-summer closet sale van het jaar.

En als we zeggen fashion heaven, dan bedoelen we ook echt fashion heaven! Verwacht je aan tweedehandskledij en –accessoires van maar liefst 100, yep, dat zijn twee nullen, standhouders.

Als we Frank en Sabine mogen geloven, stijgt het kwik volgende week tot ruim boven de 20 graden. Tijd dus om al jouw snuistertalent in de strijd te gooien om het perfecte #blotebenendag-rokje te scoren! Schaamteloos pronkgedrag op alle mogelijke sociale media, check!

Laurentine Van Landeghem, zaakvoerster van Clouds of Fashion, is ook zelf haar wardrobe ingedoken.

“Iedereen kent het wel, de jeans die zo perfect zat in de winkel blijkt toch niet zo flatterend of die nieuwe pumps knellen plots veel harder dan toen je ze paste. Maar stuks die voor de ene een miskoop zijn, kunnen voor iemand anders de vondst van hun leven betekenen en omgekeerd. Daarom organiseer ik deze closet sale.” - aldus Laurentine -

Wie na al dat jagen nood heeft gekregen aan a moment of peace, kan zich tijdens de closet sale laten verwennen met een mini-manicure. Daarvan gaat de opbrengst integraal naar Moeders voor Moeders.

Wil je al jouw kostbare shoppingtijd liever ten volle benutten maar wil je toch het goede doel steunen? Dan kan je ter plaatse 1 van de hippe armbandjes kopen ten voordele van Moeders voor Moeders.

Wees er snel bij, ladies, want al 1.500 bezoekers bevestigden hun komst op de Facebook-eventpagina.

PLACE TO BE

Stuurboord Hangar 26
Rijnkaai 96
2000 Antwerpen

De toegang voor het evenement bedraagt € 2,-

Foto's © Pinterest en Clouds of Fashion

Met medewerking van Valentine Vandenbussche

page loaded