Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

De Modeacademie van Antwerpen gives you SHOW2015

Door Lars op 06.05.2015


It’s almost that time of the year again: graduation season! Voor heel wat studenten een gevreesde periode waarin meetlat en fluostift hun nieuwe besties zijn.

Ook voor modestudenten van de Antwerpse Modeacademie is dit niet anders. Meetlat en fluostift worden daar gelukkig wel ingeruild voor naald en draad

Met haar jaarlijkse eindejaarsdefilé laat de Antwerpse Modeacademie heel wat modeliefhebbers hun ogen uitkijken op de creaties van hun ridiculously talented students.

Voor het eerst bouwt de Antwerpse Academie de catwalk op in Park Spoor Noord. Meer dan 4.000 modeliefhebbers en professionals uit de hele wereld troepen er samen.

"Met de nieuwe locatie willen we een extra dosis energie in de show stoppen," - aldus afdelingshoofd Walter Van Beirendonck -. "We kijken er met het hele team en de studenten naar uit om in de imposante setting van de Parkloods nieuwe concepten voor de show uit te werken."

Een nieuwe, uitdagende omgeving. That’s for sure. SHOW2015 zal plaatsvinden op vrijdag 12 en zaterdag 13 juni. Alle studenten, van het 1ste tot het laatste jaar, tonen er what they’re made of. Of beter: what they made

Vooral voor de afstuderende studenten is het eindejaarsdefilé really really important. Zij tonen er wat ze in hun 4-jarige opleiding aan de academie geleerd hebben en halen alles uit de kast om de jury van hun sokken te blazen.

It will be big. Aarzel dus niet te lang om jouw plaatsje te reserveren. See you on the runway

Houd zeker ook onze site goed in de gaten want Belmodo mag 10 duo-tickets weggeven voor deze spetterende show!

WAAR

Park Spoor Noord - Parkloods
Damplein 28
2060 Antwerpen

WANNEER

vanaf vrijdag 12 juni 2015 t.e.m. zaterdag 13 juni 2015
deuren open vanaf 19:00 - start show om 20:00

INFO

Tickets staanplaatsen € 12,-
Tickets zitplaatsen € 35,-
Voor meer informatie surf naar de Antwerp Fashion website. Klik hier om je tickets online te bestellen.

Foto's © Ronald Stoops

Met medewerking van Margot D'Hoore

page loaded