Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Wings for a day

Door Koen op 05.05.2015


 

Zondag was het – finally – zover: time to show our running skills. An ordinary Sunday morning? Nope, dat was niet het geval. Toch konden we voor de start genieten van een koffietje en een boterkoekske.

Ik moet toegeven, we stonden redelijk stressed aan de startlijn. Maar de adrenaline gierde door ons lijf. En Zohra zorgde daarnaast ook nog eens voor opzwepende beats!

3, 2, 1, start! Weg waren we…

Het leuke aan Wings for Life is dat je zelf kon beslissen hoeveel kilometer je ging lopen want de finish-lijn moest jou inhalen! And I admit, het speculeren begon al snel. “De catcher car gaat me sowieso onmiddellijk inhalen”, werd veel gezucht bij het opwarmen.

Toch heeft het team van Belmodo schitterend werk geleverd. Lars, Jan en Kora-Lee werden ingehaald na 7,5 km, Ine na 13,2 km, Davy na 14,1 km en Isabelle na 15,41 km. Maar onze runner chick Bie was de queen met een geweldige 19,17 km! Say what?

What a fenomenal team”, hoor ik jullie al zeggen. En dat waren we ook!

Yep, I’m so proud to be a part of this team.

De peepz die ons bezig zagen, wisten het meteen: they don’t run, they fly. En zo geschiedde.

Wings for Life heeft uiteindelijk  4.200.000 ingezameld voor het onderzoek naar ruggenmergletsels. En zo hebben ze het bedrag van vorig jaar – uiteraard – dik overtroffen! Hooray!

Thumbs up for Belmodo and charity!

De stramme spieren, penguin walk & de tubes Flexium gel the day after namen we er graag bij.

See you next year?

Alle foto's en page icon: © Instagram Belmodoredactie © Instagram Belmodolars © Instagram Jan_weekly © Instagram Koraleelust © Instagram Belmodoine © Instagram Sdvy © Instagram Isabelle_leempoels © Instagram Belmodobie

Met medewerking van Davy Spitaels

page loaded