Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Oostende is for shopaholics!

Door Angelique op 01.05.2015

Met #MODEinOOSTENDE bewees de badstad al dat ze meer is dan slechts een bestemming voor een dagje luilekkeren aan het strand.

Oostende is niet alleen de Koningin der Badsteden, Oostende is ook dé shoppingstad bij uitstek aan zee. En wij, Belmodolovers, adore shopping

Binnenkort organiseert Oostende voor het eerst een Late Night Shopping. En zoals we allemaal wel weten, zijn Late Night Shoppings never a bad idea

Kom jij nog compleet uit de lucht gevallen? No biggie! Ik schets kort even wat je kan verwachten. Op vrijdag 15 mei, in het lange Hemelvaartweekend, blijven meer dan 130 Oostendse shops in het centrum open tot maar liefst 21:00. De ideale after work activity dus!

Trommel al je fashion friends op om er een ware fashionable en cosy uitstap van te maken. 

Je kan er met je hele clique gezellig shoppen, genieten van de straatanimatie met muzikale en andere acts én in de watten gelegd worden door de extra attenties in de winkels. We all love to be pampered, don’t we?

Uiteraard zullen ook food and drinks niet ontbreken. Om een perfecte avond af te sluiten pik je nadien gewoon nog een terrasje mee. Hotspots te over in Oostende. 

Voor de echte party animals kan het feestje ook langer duren natuurlijk! Het is tenslotte Friyay. Om de avond in stijl af te sluiten, kunnen jij en je squad terecht in de Krush Club of Tao voor Shopping Afterparties.   

En voor degenen die graag ver vooruit plannen, kunnen we jullie nu al met veel vreugde melden dat er deze zomer een 2e editie van #MODEinOOSTENDE plaatsvindt. Dit is hét shoppingweekend aan de kust vol fashion & lifestyle.

Vraag dus ook al maar vrijaf op je werk voor zaterdag 22 & zondag 23 augustus, because you don’t wanna miss this

Maar uiteraard eerst uitkijken naar de Late Night Shopping. De Oostendse winkelstraten zijn op vrijdag 15 mei the place to be! 

Voor meer info check even de website van Toerisme Oostende

Foto's en page icon: © Oostende, Belmodo

Met medewerking van Margot D'Hoore

page loaded