Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Paul Smith signeert in het Modemuseum

Door Koen op 29.04.2015

Dat België een geweldig modeland is, en dat het aantal designers per vierkante meter hier opvallend hoger ligt dan in andere landen, hoeven we je vast niet meer te vertellen. Maar wie verwacht om elke dag de grootste modesterren zomaar tegen het lijf te lopen, is eraan voor de moeite.

Onze musea doen met hun expo's hun uiterste best om ons een kijkje te geven in de hoofden van fashion's fabulous, en hoewel de moeite highly appreciated wordt, wil je soms gewoon eens zien dat ook designers gewoon mensen van vlees en bloed zijn.

Modemuseum feels your pain! Daarom - en om millions of other reasons, of course - vroeg het Hasseltse museum geen Belgische, maar een internationale ontwerper om naar Limburg af te zakken.

Ja, je leest het goed! Modemuseum Hasselt invited Paul Smith and he said yes!

Je kent vast al de 'Hallo, mijn naam is Paul Smith' expo die nog tot zondag 7 juni in het Modemuseum loopt, maar wist je dat er nu ook een gelijknamig boek te koop is?

Wie het boek koopt, kan dat laten signeren door Paul Smith himself. Woop-woop!

Neem snel je agenda en blokkeer donderdag 7 mei tussen 14:00 en 16:00, 'cause you'll regret it if you don't

Ps. Zin om een gesigneerd boek en een duoticket voor 'Hallo, mijn naam is Paul Smith' te winnen? Vergeet dan niet de wedstrijdpagina van Belmodo te checken!

Foto's © Paul Smith

Met medewerking van Yasmine De Wilde

page loaded