Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

My little idol obsession

Door Lars op 24.04.2015

Selfies, outfit posts of een selfie video dubbed with famous sounds, ik hoor het je al zeggen: “been there done that.” Niet? Tijd om something new in jouw feed te gooien. Wat dacht je van een animatie van jezelf? Sounds funny & I admit, het is super leuk maar wel time consuming. Maar voor onze feed nemen we al te graag een break.

@Belmodotiany

De nieuwe app - MyIdol -, die een cartoony character maakt aan de hand van een selfie, is momenteel trending in de iOS App StoreThe entertaining app, kan slightly creepy worden. Maar fun gegarandeerd!

Wij bij Belmodo zijn volledig fan van de nieuwe app. En natuurlijk hebben we samen de applicatie even uitgetest met some funny videos tot gevolg. Check it out!

@sdvy

@Belmodoine

Hoe gaat het in zijn werk? Je neemt een selfie en de app doet de rest, met als resultaat een animated little person. Je kan je mini-me zelf customizen zodat het een sprekende versie van jezelf wordt. Hooray

Once you’re done creating, is het tijd om jouw mini-me te laten zingendansen of paraderen. Ik heb nooit gedacht dat ik zulke - groovy - moves in me had. Sowanna be on top? It’s time to shine met MyIdol.

@Belmodolars

@Belmodokoen

Wij zijn niet alleen, want heel wat celebrities zijn al gevallen voor de nieuwe app. Miley Cyrus in animated versie rond een paal zien slingeren? She never hit so hard. O.a. John Mayer en Lena Dunham hebben ook al een mini versie van zichzelf online gepost! 

Er is momenteel wel 1 bummer in het hele verhaal, de app is niet beschikbaar in andere talen ... dus haal je beste Chinees maar boven, ni hao! Maar er zou een English version in de maak zijn. Nog even wachten dus. Ondertussen laat je je volledig gaan in Oosterse sferen.

Have fun ladies & gents!

We zijn benieuwd naar je animated videos!

Page icon en foto: © thefader & Instagram Miley Cyrus.

Met medewerking van Davy Spitaels.

page loaded