Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Coachella Trend Festival

Door Tiany op 23.04.2015

Aaah, Coachella. Voor de een is het een overhyped muziekfestival, voor de ander – kuch Madonna kuch – de gelegenheid om Drake binnen te doen, de kans to mingle met schoon volk en de plek om nieuwe trends te spotten.

En dat laatste, daar zijn we bij Belmodo natuurlijk in gespecialiseerd! 

Wij baanden voor jou een pad in het oerwoud aan jaloersmakende Coachella pics en selecteerden de mooiste en meest opmerkelijke outfits die gedragen werden tijdens het 1ste weekend van het festival. Zo weet je meteen welke outfits je in huis moet halen wanneer je mentally (of physically, if you're lucky) richting California trekt voor de volgende editie van het festival.

 

 

We know it’s all about standing out and not blending in, maar als er een ding is dat letterlijk aan ie-de-reens lijf werd gespot, dan is het wel de off-shoulder blouse. Kendall Jenner shopte net als bloggers Betty Autier, Gala Gonzalez en Julie Sariñana een bijna identiek wit exemplaar.

  

Katy Perry werd niet alleen gezien met gigantische oorbellen, maar droeg ook een off-shoulder blouse, al was het dan wel eentje in het roze en met vrolijke print.

Katy was niet de enige die voor coole printjes koos. Op de wei kon je overal bloemenprints opmerken, net als grafische zwart-witprints, gedragen door Disney-ster Bella Thorne en blogster Chiara Ferragni.

Ook op het podium waren er prints: Yelle gaf er het beste van zichzelf in een geprinte catsuit.

Deze keer niet à cause des garçons, maar à cause de la mode

    
 

Niet iedereen voelde zich geroepen om mee te gaan in de print madness. Chanel Iman, Kate Bosworth, Rosie Huntington-Whiteley en Gigi Hadid kozen voor het andere uiterste en gingen wit, witter, witst.

 
 

De trend bleek vooral populair bij modellen, maar ook minder bekende festivalbezoekers kleedden zich in het wit en onder het motto sheer is better.

Queen of cool FKA Twigs ging ulta sheer én Belgisch met haar custom made La Fille d’O bra.

De echte durfals gingen echter nog een stapje verder en kozen voor pastel. In hun haar. En op hun nagels, zoals Kylie Jenner.

 

Of je nu verre oorden opzoekt of het dit festivalseizoen gewoon op Belgische bodem houdt: you know what to shop!

Foto's © Tyler Joe, Instagram Betty Autier, Instagram Gala Gonzalez, Instagram Sincerely Jules, Instagram Kendall Jenner, Instagram Katy Perry, Instagram H&M, Instagram Yelle, Instagram Bella Thorne, Nina Westervelt, Instagram Chanel Iman, Instagram Kate Bosworth, Instagram Rosie Huntington-Whiteley, Melodie Jeng, Instagram Queen Twigs, Instagram Kylie Jenner, Keenan Reily
Met medewerking van Yasmine De Wilde

page loaded