Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Belgian born icon: Diane von Furstenberg

Door Michael op 22.04.2015

Diane von Furstenberg is sinds 1972 niet meer weg te denken uit de fashion industry door de launch van haar wrap dress, die het symbool werd voor independence & power voor vrouwen over de hele wereld.

This Belgian born icon werd door Time magazine geselecteerd als 1 van de 100 most influential peepz van 2015.

Congrats, miss von Furstenberg!

De lijst van namen in de jaarlijkse TIME 100 zijn dit jaar opnieuw very impressive. Kanye West, Kim Kardashian, Taylor Swift, Emma Watson en Alexander Wang maken o.a. deel uit van de list of 2015!

Diane von Furstenberg werd opgenomen in de lijst omwille van haar carrière in de modewereld en de inzet voor a number of charities. Thumbs up for charity andof courseDiane von Furstenberg!

De DVF Awards werden in 2010 in het leven geroepen door haar en de Diller – von Furstenberg Family Foundation.

Ze eren vrouwen die elk op hun manier sterk in het leven staan en inspirerend zijn. Vrouwen die het leven van anderen transformeren door hun commitment.

She’s a glamorous and independent woman met heel wat succes en dat heeft verschillende voordelen, volgens DVF. Eerst merk je dat je financieel onafhankelijk wordt en kort daarna krijg je een voice. Dat deel van het succes is het belangrijkste, it’s your privilege & gift!

De global lifestyle brand van DVF brengt elk jaar 4 collecties op de markt. Het ready-to-wear assortiment is uitgebreid: van chic suits, dresses, accessoires tot swimwear.

Timeless en vrouwelijkheid zijn 2 kernwoorden die de creaties van Diane von Furstenberg het beste omschrijven.

"I didn’t really know what I wanted to do, but I knew the woman I wanted to become." – dixit Diane von Furstenberg -.

In 2014 verscheen er een boek – The woman I wanted to be – dat reflecteert op het extraordinary life of miss DVF. Ghostwriter van dienst was niemand minder dan de Vlaamse Veerle Windels, die we kennen als de journaliste van de Standaard. En wij zijn heel proud op de vrouw die ze is geworden.

Foto's en page icon: © Instagram DVF
Met medewerking van Davy Spitaels

page loaded