Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Run For Life!

Door Bieke op 21.04.2015

Ben jij een sportief type met een hartje van peperkoek? Dan is dit artikel een match made in heaven!

De Ten Miles in België, de Two Oceans Run in Zuid-Afrika en de super famous marathon in New York: allemaal geweldige loopwedstrijden, maar het is een beetje onbetaalbaar om de wereld af te reizen en te rennen naast alle mogelijke nationaliteiten.

Maar, wat dacht je van een world run? Ja, je leest het goed, een loopevenement waarbij in 35 landen, op zondag 3 mei 2015, om stipt 13:00 alle lopers op hetzelfde moment van start gaan.

Niet op een parcours van 5 km, 10 km of marathonkaliber … We spreken hier over een loopwedstrijd zonder finishlijn!

Neem de famous  “Run Forest, run!” schreeuw maar heel serieus. Want de Wings for Life World Run schakelt zijn Catcher Car in om een half uur na het startschot alle renners één voor één in te halen.

Be ready and run for your life (of in dit geval run for a good cause!) is de boodschap, liefst ook vliegensvlug. Want eenmaal ingehaald, is het game over voor jou!

Gelukkig doen we het allemaal voor het goede doel. 100% van het inschrijvingsgeld gaat naar de Wings For Life Foundation. Doe net zoals ambassadeurs Marc Herremans, Frederik Van Lierde en Nafi Thiam mee met dit topevenement en steun het onderzoek naar een remedie voor ruggenmergletsels

Schrijf je in en/of doneer op: www.wingsforlifeworldrun.com

Nog niet helemaal overtuigd?

Bekijk hieronder Louis Talpe zijn warme oproep voor de Wings For Life World Run:

All pictures © Pinterest

Met medewerking van Mrieke Peeten

page loaded