Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Fashion meets music: #DieselHigh

Door Koen op 15.04.2015

When fashion meets music, it meets Diesel. Het kledingmerk lanceert een playlist op Spotify based on the #DieselHigh campagne. Een 24-tal songs werden met zorg geselecteerd door Nicola Formichetti, the creative director of Diesel. De playlist past helemaal in de sfeer van de campagne, but that seems logical to me.

Tolerantie, gelijkheid van kansen & liefde als ideaal vormen de basis van de Diesel SS2015 campagne.

“Het is jezelf verbeteren. Je geest verruimen. Het maakt niet uit wat er voor nodig is of hoe je het doet. Waar je ook bent.” – aldus Mister Formichetti-.

Ik ben ervan overtuigd dat het de ideale combo is. Enerzijds my favourite Diesel-outfit & anderzijds wat feelgood music om in de mood te komen. De playlist is ideaal om je te fuellen tijdens een shopping spree in your favourite city.


De campagne, met bijhorende hashtag (#DieselHigh), brengt lots of colourenergy & happiness all over the place. Het is de bedoeling van Diesel om een positive vibe & fun naar voren te brengen, wat de playlist ook doet.

Met muziek van o.a. Wham!, The Beach Boys, Lady Gaga & Queen B ben je meteen in de juiste sfeer. Have a listen

Alle foto's: © Diesel
Met medewerking van Davy Spitaels 

page loaded