Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

2015: The Year of the Booty

Door Isabelle op 14.04.2015

Vogue heeft het al in 2014 aangekontigd (o my God, ik kon het niet laten), maar 2015 wordt the year of the booty. En voor all those huns who’ve got buns, laten we hopen dat dat evolueert in the era of the hiney!

Sinds Kim Kardashian, Nicki Minaj en Jen Selter’s #belfies kunnen we er moeilijk nog omheen: 'We like big buts and we cannot lie!'.

En laten we vooral niet Jennifer Lopez vergeten, die het grondwerk heeft gedaan en de aandacht weer heeft kunnen verschuiven naar down under.

Het decolleté is passé. Niet getreurd, want aan een booty kan je werken. Een rijkelijk décolleté is just a gift of nature (of van de plastisch chirurg, nowadays).

Maar bon, bij een welgevormd achterste is het dus geen kwestie van wishing for it, maar wel van working for it

 

Booty bootcamp

Lopen, fietsen en wandelen zijn wonder workouts om je derrière in vorm te krijgen of houden.

Je verdient trouwens bonuspunten als je loopt of wandelt in het zand (vakantietje doen dan maar?).

Maar als het je doel is om een silhouette à la Nicki Minaj te sculpteren, dan zal je the extra mile moeten gaan. Hier zijn wat booty boosting oefeningen.

 

 

Stability Ball Leg Curls

Ga op je rug liggen, druk je hielen in de bal. Til je lichaam van de grond en vorm een rechte lijn. Span je billen en dijen op en rol de bal naar je toe totdat je knieën een rechte hoek maken. Houd 5 seconden vol en rol de bal dan terug naar positie 2. Herhaal dit gedurende 2 minuten.

Goblet Squats

Sta rechtop houd een gewicht met 2 handen vast, zodat het in lijn ligt met je borstbeen, zorg dat het tijdens de oefening steeds in die positie blijft. Buig langzaam door je knieën met je borst naar voor totdat je achterste onder je knieën is gezakt. Houdt deze positie 5 seconden aan. Veer recht op je hielen (niet je tenen).

Dress that ass

Niet echt in the mood to get off your ass? Uiteraard bestaat er ook een fashion-hack om een ronde bubble butt te creëeren. Je kent hem ondertussen al wel, de Bottom-up van Liu-Jo, oftewel de wonderbra voor de booty. Get to the bottom van de Bottom-up op Belmodo.

Fotos © Dirk Alexander, instagramJenSelter, Leanitup, Papermag, metro, handbag

page loaded