Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Lena Dunham x & Other Stories

Door Astrid op 13.04.2015

Love Lena Dunham. Love & Other Stories. Dus een samenwerking tussen die 2 kan niet anders dan cool zijn, right?

Lena maakte een kortfilm voor de eerste capsulecollectie van Rachel Antonoff. Sorry voor de titel, om helemaal correct te zijn, moest ik eigenlijk ‘Lena Dunham x & Other Stories X Rachel Antonoff’ geschreven hebben.

Fun fact: Rachel is trouwens het schoonzusje van miss Dunham. Geen mooiere manier om haar proficiat te wensen met haar eerste collectie dan een kortfilm voor haar te maken!

Op de collectie is het voorlopig wachten tot dinsdag 12 mei en de film zal pas online gaan op donderdag 7 mei (om ons een beetje warm te maken, we get it). Om ons toch als iets te geven, zwierde de Girls-actrice alvast een teaser online. Enjoy!

Foto’s © Bustle

page loaded