Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

New: The Petite Passport Guides

Door Tiany op 10.04.2015

It’s that time of the year again, the sun is shining en iedereen droomt al van de vele tripjes die we gaan maken. But where to go? Voor de city lovers ontdekten wij: The Petite Passport Guides, a new revolutionary online city guide voor de design minded traveller.

Telkens wanneer travel journalist Pauline Egge een bepaalde stad bezocht heeft, wordt het onmiddellijk op de Petite Passport Guide gepubliceerd. Zo heb je, in tegenstelling tot de outdated standard travel guides, up-to-date informatie als je een getaway plant. 

The Petite Passport Guides bevatten een lijst met adresjes en unique places die de moeite waard zijn.

Onder het motto: een beeld zegt meer dan 1.000 woorden, wordt alles heel visueel voorgesteld, waardoor je onmiddellijk een first impression hebt over een bepaalde spot. Alle adressen werden uiteraard persoonlijk getest door Pauline Egge!

What’s more: er is ook een online map zodat je easily de dichtstbijzijnde locaties kunt vinden. Je hebt zo het gevoel dat je je eigen personal guide meehebt.

Trouwens, wat is handiger dan een lijstje van 3? Right, nothing. Er worden telkens 3 redenen gegeven waarom je een bepaalde plek moet bezoeken.  


Het lijkt wel de ideale reispartner, dus heb je een tripje naar Amsterdam, Barcelona, Londen, New York of LA gepland? Don’t forget your Petite Passport Guide to discover the cities. Ik ben alvast overtuigd. Check it out

Alle foto's: © The Petite Passport Guides
Met medewerking van Davy Spitaels

page loaded