Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Morning essentials

Door Ine op 31.03.2015

I’m a morning person en ik vind opstaan dus helemaal niet zo erg. De wekker gaat af en I rise and shine. In de week is het haasten om op tijd te vertrekken en is het van het ene ochtendritueel naar het andere rennen. Dan is het een soort stappenplan om de dag goed door te komen. In het weekend is er meer tijd voor de morning essentials. Love it!

Run, baby run

Ik probeer zo veel mogelijk te sporten, maar in de week is het soms moeilijk in te plannen. In het weekend staat opstaan gelijk aan uit bed rollen en in mijn sportoutfit springen. Eerst een flinke toer in het park en dan wat buikspieroefeningen om met een clear mind het weekend in te duiken.

BreakFEEST

Daarna is het tijd voor hét ontbijt. Vroeger ontbeet ik nooit, maar sinds ik the oats ontdekt heb, maak ik elke ochtend tijd voor een fresh start of the day. Havermout dus met sojamelk en een heleboel vers fruit. Té veel werk? Helemaal niet! Jouw fruit laat je leveren door Hello Fresh of haal je op bij Albert Heijn pick-up point en je kommetje havermout zet je ’s avonds al klaar in de ijskast. 

In de week ontbijt ik rechtopstaand (whoopsie), laad ik ondertussen de afwasmachine uit en bereid ik mijn healthy lunch voor. Maar geen ontbijt zonder een heerlijk kopje koffie. Bij ons thuis is het Nespresso wat de klok slaat, dus moi, je prend un petit Georges le matin.

Onlangs was ik te gast op het sterrenontbijt van de Nespresso Mornings @ Villa in the sky (helemaal op het 25ste van de IT Tower). De opkomende zon, 4 sterrenchefs die stuk voor stuk ontbijtpareltjes op tafel toveren en de 4 nieuwe Nespresso Grand Cru Lungos, meer heb ik echt niet nodig. ’t Was in 1 woord fan-tas-tisch. I stick to the Linizio Lungo, overheerlijk, rond en zijdezacht. Me like!

Me time @ Mr. Badroom    

De ochtend sluit ik af in de badkamer. Als ik tijd heb, ga ik all the way en tover ik mijn badkamer om in een mini-spa, maar meestal moet het toch vooruit gaan. Snel de douche in, snel de douche uit en dan smeren, make-uppen en parfumeren. Ik heb een droge huid, dus zijn een goede gelaats- en bodycrème essentieel.

De nieuwe Elemental Facial Barrier Cream van Aesop is mijn nieuwe verslaving. Ik probeer graag dingen uit dus nu neem ik een half theelepeltje van de Aesop Elemental Facial Barrier Cream en mijn huid is de ganse dag lang perfect gevoed en beschermd tegen zon en koude (PS. te koop via Fin du Jour in Gent).

Mijn make-up is basic, dus ik rush er door en sluit dan af met de Miss Dior Hair Mist. Ja, ik parfumeer mijn haar, want daar blijft de geur goed zitten. De Hair Mist beschermt mijn haar ook, dus ik ben helemaal fan (te verkrijgen bij elke Christian Dior Parfum dealer).

Et voilà, ik ben good to go.

Feel free to share your morning essentials met #belmodo en hou ook zeker de Nespresso website en Facebookpagina in de gaten, want in mei kan ook jij genieten van de perfecte gastronomische Nespresso Morning bij 1 van de 4 ambassadeurs. Check it out en geniet mee!

page loaded