Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Nationa(a)l een showcase van Belgische creativiteit

Door Koen op 21.03.2015

Sommigen zijn zich ervan bewust, sommigen niet... Maar in België hebben we enorm aanbod aan creatief talent. Hoewel de Belgische creatieven over een uitzonderlijke artistieke vaardigheid beschikken, hebben weinigen onder hen de ondernemende en communicatieve vaardigheden. En dat is zeer jammer, want daardoor kunnen ze zichzelf niet bekend maken en positioneren op de markt. 

Nationa(a)l, wil dé oplossing bieden voor ondersteuning en ontwikkeling van de Belgische culturele en creactieve economie.

Nationa(a)l wil jong talent laten profiteren van hun communicatiestrategie en media-kanalen zowel in België als in het buitenland.
Elk jaar staan zij garant voor de hoogste artistieke kwaliteit en voor het overbrengen van een gevoel van excellentie. 

Nationa(a)l wil vooral de Belgische creatieve industrie een boost geven en jong talent helpen met het ontwikkelen van hun eigen klantenbestand, creëren van opportuniteiten en hun netwerk uitbreiden of opstellen. Ze zorgen er tegelijkertijd voor dat er toeristen naar ons land komen die zo in aanraking komen met de Belgische creativiteit. 

Where is the place to be? Wolstraat 68 in Brussel, in het voormalige VIVAQUA gebouw.  When can you go? Van zaterdag 9 mei 2015 tot zondag 17 mei 2015

Wij hebben goed nieuws, we geven duotickets weg voor de openingshow op vrijdag 8 mei 2015. Belmodo in de gaten houden is dus de boodschap. 
Meer info vind je op de website van Nationa(a)l.

page loaded