Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

FASHIONCLASH Festival 2015

Door Koen op 19.03.2015

Ben jij al even aan het denken om nog eens richting Nederland te trekken, maar vind je niet direct een goede reden? Dan hebben wij een geldige reden voor jou, en wat voor een!
Want van donderdag 11 t.e.m. zondag 14 juni 2015 kan je naar Maastricht voor de 7e editie van het FASHIONCLASH festival. Een internationaal en interdisciplinair modefestival met op het programma zowel nationale als internationale ontwerpers en kunstenaars.

FASHIONCLASH, dat zijn tentoonstellingen, modeshows, film, theater, dans, lezingen en tal van spectaculaire projecten. Het geeft een nieuwe generatie designers en artists de kans om hun werk aan een internationaal publiek voor te stellen.

Voor de 7e editie koos FASHIONCLASH als thema 'gender'. Ben jij opzoek naar trendy fashion items, accessoires of juwelen van nieuwe aanstormende talenten, ga dan zeker eens langs bij FASHIONCLASH in de SAMdecorfabriek. De toegang is gratis, jaja, je leest het goed, gratis! Opgelet, want om daar iets te kopen is het 'cash only'

Check ook zeker 'MIJNshop, MIJNcollectie' met werk van talenten als Linda Friesen, Ebby Port en Gabriel Guevara. Zij zullen hun versie van MIJN-kledij ontwerpen. Deze kledij is ook te koop in de MIJNshop.
En er is meer en meer... surf snel eens richting de FASHIONCLASH website voor meer informatie of like de FASHIONCLASH facebookpagina.

page loaded