Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

De Belmodo wintersport top 5

Door Michael op 15.03.2015

Het skiseizoen is nog volop aan de gang en mocht je toch nog een dosis frisse lucht nodig hebben, is er geen betere manier dan een weekje wintersport op je to do list te plaatsen. Er zijn talloze oorden om je après-ski te nuttigen maar wij verklappen je 5 van onze favoriete plekjes.

Verbier


© Pinterest

Het Zwitserse Verbier staat bekend als een mondain oord waar internationale allure hand in hand gaat met een traditionele uitstraling. Skiërs en snowboarders kunnen hun lusten botvieren op Les Quatres Vallées, er zijn vele grote chalets en appartementen voor het hele gezin en qua après-ski zit je hier goed voor een rustig glaasje bubbles.

Val Thorens


© Foursquare

Dit Franse oord ligt op het hoogste punt van Les Trois Vallées, wat voor gegarandeerd sneeuwplezier zorgt. Als je net begint met skiën, kan je in Val Thorens op de mooiste beginnerspiste de kneepjes van het vak leren. Kinderen van alle leeftijden vinden hun gading in 'Val Tho'.

Sölden


© Pinterest

Voor de echte liefhebbers van skiën en après-skiën is Sölden de ideale bestemming. Dit Oostenrijkse dorp bruist van gezelligheid, biedt onderdak aan meer dan 31 uitgangsgelegenheden en heeft pistes voor elk soort wintersporter. Een echte aanrader!

Peisey-Vallandry


© Foursquare

De Franse Alpen kunnen niet ontbreken in deze lijst en het dorp in Peisey-Vallandry is een bezoekje waard. Uiterst geschikt voor de echte skifanaat die sport boven avondlijke fun verkiest. Het beste verblijf is Club Med Peisey-Vallandry, het biedt alles wat je sportieve hartje begeert!

Ischgl


© Pinterest

Het Oostenrijkse dorp heeft een ‘Ibiza on snow’ reputatie en is 1 van de hottest ski bestemmingen voor fervente après-ski liefhebbers. Het dorpje zelf is idyllisch en oogt gezellig traditioneel maar what happens behind closed doors, stays behind closed doors. Het stadje staat niet zonder reden bovenaan the ski hotspots list.

Met medewerking van Laura De Beir

page loaded