Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Mazda x Vogue

Door Tiany op 14.03.2015


© Instagram belmodotiany

Tijdens Milan Fashion Week genoot ik alweer met volle teugen van la bella città. One of my favorite events was dat van Mazda & Vogue. Een hele avond lang konden we 2 collecties en een nieuw Mazda-ontwerp bewonderen, genieten van dinner and drinks en dit allemaal in the presence of Franca Sozzani


© Mazda - Vogue Event


© Mazda - Vogue Event

De Japanse designer Yasutoshi Ezumi stelde z’n FW2015 collectie voor en het waren vooral de grofgebreide stuks die alle aandacht opeisten. Gecombineerd met een elegante broek of rok ben je met deze designs helemaal klaar voor een fashionable winter.


© Instagram comeforbreakfast

De andere collectie was van de hand van ComeForBreakfast, een duo Italiaanse designers Antonio Romano en Francesco Alagna. Voor hun herfst- en wintercollectie stond moderne vrouwelijkheid centraal en waren de modellen ravishing. Sparkling fabrics en verrassende silhouetten, gegarandeerd succes!


© Mazda - Vogue Event

Het nieuwe ontwerp voor de Mazda MX5 was ook deze keer ontworpen naar het KODO design. Concreet betekent dit dat de wagen mooi gestroomlijnd is doordat dierlijke movements gecombineerd werden met de beweging van een afgeschoten pijl. Kracht, snelheid en sierlijke lijnen werden samengebracht in deze prachtige wagen.


© Mazda - Vogue Event

Een samenwerking met Vogue staat zo goed als altijd gelijk aan succes, dus de up and coming designers zijn gegarandeerd bezig aan hun rise to fame. Samen met Mazda, on the road to success!

page loaded