Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Cinderella the movie: real life version

Door Tiany op 13.03.2015

Het is echt onmogelijk om aan Assepoester te denken zonder de tijdloze beelden die we ons allemaal herinneren uit onze kindertijd. Assepoester met haar verschrikkelijke stiefzussen. Het bal. De prins.
En die talloze keren dat miljoenen meisjes samen met mij droomden dat de prins op het witte paard eens zou langs komen.

Op 25 maart 2015 wordt de nieuwe 'Cinderella'-film gelanceerd. De film is een real life story geworden, waarbij alle figuurtjes tot leven komen. Assepoester wordt gespeeld door Lily James, die adembenemende schoonheid, humor, plezier en intelligentie moeiteloos combineert. Haar perfect prince wordt gespeeld door Richard Madden, een jonge acteur die tegelijkertijd grappig, slim en sexy is. En de perfect match voor Assepoester.

Iedereen herinnert zich de verschrikkelijke stiefmoeder en stiefzussen. In deze 'Cinderella''- adaptatie heten de stiefzussen Anastasia en Drisella en hun mama Lady Tremaine. Wanneer Ella's vader sterft ontvangen ze haar met open armen, maar niet veel later keren ze zich helemaal naar Ella. Zij wordt uiteindelijk de dienstmeid die door de vuile werkjes steeds onder een laag as bedolven is en zo aan de naam Assepoester komt. 

Ella mag van haar stiefmoeder niet naar het bal en haar prachtig kleedje wordt gescheurd. Assepoester barst in tranen uit. 
Gelukkig wordt Ella, zoals in elk goed sprookje, geholpen door een erg vriendelijke bedelares. De bedelares blijkt uiteindelijk een fee te zijn en helpt Ella aan een wel erg mooi kleedje en blinkende schoenen. Er is alleen 1 afspraak die Ella moet nakomen... 

Wil jij je in afwachting van de movie al warm maken voor de film, bekijk dan zeker eens de trailer van Cinderella.

page loaded