Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Let’s HYGGE!

Door Ine op 11.03.2015

Afgelopen zaterdag, op 7 maart 2015, organiseerden we (me and the hubbie) onze 2de editie van Let’s HYGGE. We love to meet new people en ik heb heb een topkok in huis, dus ons concept was snel geboren. Net zoals vorige keer lanceerden we de uitnodiging via onze Instagramaccounts, want we willen vooral weten hoe volgzaam online followers zijn als de conversatie offline verder gaat.

Sponsor van de avond werd Mr. Albert Heijn en onze gasten, topcollega’s Bie Verheye en Lars Lagaisse, foodie en burgerlover Gilles Draps alias Eat.Warm, cutie-communication-pie Lies Van Geel, de binnenkort naar New York verhuisende Max Heirbaut, confettimaker-eater-lover Elise De Rijck en fashion know-all en fotografe van dienst Elisa De Wyngaert kwamen en proefden dat het goed was.

A 1000 thanks to all of you.

The people & the home

The hubbie is Michiel Meekels (35), purebred Antwerpenaar en Creative Director van zijn eigen brand agency Blend. He looooves nostalgia en is een geboren hobbykok. Me is BelmodoIne (28) en besliste vorig jaar om op pursuit of happiness te gaan.

Ik belandde in de crazy world van Belmodo (#loveit). Ik kook nooit thuis (#luckygirl), maar eet wel heel erg graag. Gezond en zonder koolhydraten. Michiel is a daddy van 2 topdochters, Sterre (10) en Lili (8).

Ons huis ligt in een rustige buurt in Antwerpen, recht tegenover de oude Imperial drukkerij (ja, van de pudding). Ons hart en onze ziel zitten in dit huis. En onze deur staat altijd en voor iedereen open.

Huiselijke warmte is what we do and what we breathe. HYGGE is wie we zijn.

The idea

Let’s HYGGE is een experiment. Hoe volgzaam zijn onze online social media followers als een offline gesprek aangeboden wordt? We looove to meet new people, want onze leukste avonden uit zijn de avonden waarop we in de vreemdste situaties terecht kwamen.

Ineens met Josje van K3 op het terras van de Dancing Chocola in Antwerpen of op een love night in ons favoriete restaurantje (Dôme Sur Mer in Antwerpen) aan de praat geraken met de ladies naast ons en dan eindigen met gratis champagne, kaastaart en een mini-concertje van Helmut Lotti.

Zo’n zotte en spontane ontmoetingen gebeuren te weinig in een stad en daarom willen we graag investeren in zo’n fijne, onverwachte momenten.

Hygge’ (spreek: huugge) is het allesomvattende Deense woord voor huiselijke warmte en gezellige drukte aan tafel. Denk Kerstmis, maar dan altijd. Zalig toch? Food brings people together en zo valt de puzzel in elkaar.

Bij ons moet je geen grand chique verwachten en het is ook geen ‘Komen Eten’-tje spelen. Neen, wij brengen gewoon lekker eten en zoeken fijn gezelschap met dezelfde interesses.

Voor de 2de editie hebben we aantal superfijne mensen kunnen warm maken en konden we Albert Heijn overtuigen van ons concept. Thanks for the HYGGE-love. Het werd een topavond.

Meer dan gezellige drukte aan tafel, de open haard die knettert, toffe gesprekken, fun, veel te veel eten en lekkere wijn

Let’s Hygge 2 smaakt naar meer, dus blijf het verhaal volgen op www.letshygge.be en op Instagram.

Foto's © Elisa De Wyngaert voor Lets' HYGGE.

page loaded