Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Dree Hemingway & Liu Jo: The Sun Also Rises

Door Lars op 05.03.2015

Eerder stond op Belmodo al te lezen dat it-girl Dree Hemingway het nieuwe gezicht van Liu Jo was. De samenwerking tussen het Italiaanse kledingmerk en de pretty achterkleindochter van all-American writer Ernest Hemingway was blijkbaar een schot in de roos, want die wordt dit seizoen gewoon verdergezet.

En hoe! Miss Hemingway schittert in de SS2015-campagnes van zowel Liu Jo als Liu Jo Jeans. Vorig seizoen zagen we Dree op grand tour in Italië, deze keer brengt ze haar zomervakantie door in een villa in Ibiza en zien we haar chillaxen met vrienden aan het zwembad. Nonchalant chic & onweerstaanbaar cool.

De blonde schone doet ons al helemaal dromen van een zwoele, zorgeloze zomer. Summertime and the livin’ is easy

Foto's © Liu Jo

Met medewerking van Kora-Lee Lust

page loaded