Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Victoria’s Secret: the reality show

Door Astrid op 28.02.2015

Oh yeah this is happening. Victoria's Secret heeft tegenwoordig zijn eigen reality show. Sterren van de show zijn de Angels zelf die shooten in het prachtige Puerto Rico. De show kreeg de toepasselijke titel de ‘Swim-Show’.

In the States is de show te zien op zender CBS. Gelukkig beseffen de mannen van Victoria's Secret dat de Angels aardig wat internationale fans hebben en kan je de show ook gewoon online bekijken. Lucky us!

Kleine tip: misschien is dit niet de beste video om te bekijken als je je even 100% confident voelt. Hot bodies in swimsuits all over the place.


Om ons toch te tonen dat de Angels ook maar mensen zijn - ahum ahum - stuurde het lingeriemerk ook een video vol bloopers de wereld in. Als je eens verspreken en je hoofd stoten bloopers zijn dan bestaat mijn leven uit een aaneenschakelingen van bloopers vrees ik. Oops!

Verwacht je dus niet aan spinazie tussen Lily Aldridge haar tanden of een epic fail compilation maar schattige meisjeskreetjes & models looking hot wanneer ze per ongeluk nat worden .. in de zee! Kijk en oordeel vooral zelf:

Enkel als het plots over de afgelopen covers van de Swim Special gaat, komt er toch een mini beetje commentaar van de andere Angels dat Candice deze toch wel al heel vaak wist binnen te halen. Tot een echte bitch fight komt het in deze promoaflevering niet. Ik denk niet dat Victoria’s Secret het concept reality-tv helemaal snapt.

De allereerste Victoria's Secret Swim Special bekijk je hier

Foto's © Victoria's Secret.

page loaded