Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

A Day In The City

Door Tiany op 28.02.2015

Wij zijn nog steeds niet bekomen van de breuk tussen Garance Doré & classy streetstylefotograaf Scott Schuman (snif), maar de Franse modeblogster/-fotografe blijft alvast niet bij de pakken zitten. Garance ging namelijk in zee met Diesel, met een prachtige preview van de SS2015-collectie tot gevolg.

Modern, sporty & een tikkeltje preppy. Kortom: urban cool om u tegen te zeggen. En welke setting leent zich hier beter toe dan de concrete jungle where dreams are made of? Juist ja, New York City! Model van dienst voor deze Diesel-shoot was dan ook de op-en-top New Yorkse singer-songwriter Sophie Auster. De dochter van literair powerkoppel Paul Auster & Siri Hustvedt heeft niet alleen een flinke dosis creatief talent van haar beroemde ouders geërfd, maar ook een edgy, model-worthy look. Fashion darling in wording!

Benieuwd naar het resultaat? Check dan snel Garances blogpost “A day in the City”. De preppy varsity jacket is alvast gewishlist.

Foto's © Garance Doré.

Met medewerking van Kora-Lee Lust.

page loaded