Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Fashionclash festival zoekt startend talent

Door Angelique op 26.02.2015

 

Fashionclash is een internationaal en interdisciplinair modefestival dat op zoek is naar jong startend talent voor heel wat uiteenlopende programma's van het festival. 
Naast hun spraakmakend programma introduceert het festival voor zijn 7de editie, de 'Fashion Festival Award' ter waarde van € 5.000.

Het festival loopt van donderdag 11 t.e.m. zondag 14 juni 2015 in Maastricht.

Wil jij kans maken op deze award en heb jij het in je om je werk te presenteren on stage voor een internationaal en nationaal publiek? Dan is het Fashionclash festival jouw kans!
When opportunity knocks, the least you can do is open the door. 

Wat mogen we allemaal verwachten? Tal van adembenemende modeshowsperformances, tentoonstellingen, film, theater, dans, pop-up stores, workshops en nog veel meer geweldige projecten! Try it, you’ll like it!

Deze 4-daagse geeft jong en veelbelovend talent de mogelijkheid om hun werk te presenteren aan een divers internationaal en nationaal publiek!

Door het breed aanbod aan activiteiten en de interdisciplinaire samenwerkingen tussen modeontwerpers, theatermakers, choreografen en andere kunstenaars neemt Fashionclash een unieke positie in in de internationale modewereld
Heb jij een duwtje in de rug nodig als beginnend ontwerper of kunstenaar? Geef je dan op voor het catwalk programma, de expositie, de Fashionclash Market, het Clash Project of voor het Fashionclash side program, keuze genoeg! 

Go for it, niet twijfelen want de deadline voor het aanmelden is zondag 1 maart 2015. Het deelnemingsformulier vind je hier. Good luck!

Met medewerking van Marie-Adéline Cnockaert

page loaded