Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Instagram addict? 10 redenen waarom!

Door Angelique op 25.02.2015

When you say Instagram you say Belmodo. We zijn op de redactie allemaal totally addicted aan deze kleine app. Een beetje werken, instagram checken, wat eten, instagram checken, misschien nog een beetje werken... Zo kan je onze werkdag het beste omschrijven. Ons leven draait rond #'s, likes en @'s.  De IG app is nooit veraf. Zelfkennis is het begin van alle wijsheid, nietwaar? We embrace our addiction

Maar hoe zit het met jou? Kan jij leven zonder je precious followers en je likes op je selfie? Let's find out! Wij hebben 10 verslavingssymptomen ontdekt om de waarheid voor eens en altijd te achterhalen. Ben jij Instagramverslaafd of niet? Test jezelf. Als je durft.

# Als je een foto post op je account blijft het niet bij 1 of 2 #'s, neen hoor, jij gaat voor the real deal! Blijven gaan tot je het maximum aantal hashtags hebt bereikt en tot IG het zelf wel welletjes vindt. De #igdaily, #instamood en #selfietime zijn jou zeker niet onbekend. 

# Elk moment van de dag is een perfecte gelegenheid voor een selfie. Eentje in de spiegel, ergens in een etalage of in de gym, het kan allemaal. Niets staat jou en je camera in de weg voor die perfecte pout them lips- look

# Dagelijks vaste uren om je foto's te posten is een instagram addict niet onbekend. Je bent zo actief je IG wereld aan het uitbouwen dat je zelfs op sites checkt wanneer het voor jou het best is om een foto online te gooien. Dedication much? Geef het maar toe dat iconosquare tussen je snelkoppelingen staat! 

# 1 foto per dag is voor pussy's! 's Morgens, 's middags en zeker ook 's avonds moet er toch wel een foto'tje online komen zeker? 

# Worst thing in life? Mensen die je plots ontvolgen! Waarom zouden mensen je eerst volgen en vervolgens ontvolgen... nobody knows. Hoezo, eerst vinden ze je foto's leuk en dan niet meer? Maar met jou valt niet te sollen, wacht maar. Jij hebt de Followers app waarmee je makkelijk kan checken wie je nieuwe volgers zijn en nog veel belangrijker: welke onmensen je ontvolgd hebben. #hateforlife

# Lekker gaan eten op restaurant, lunchen met collega's of je super healthy ontbijtje van deze ochtend zien er altijd zo smakelijk uit. Helemaal uitgehongerd wil je kost wat kost meteen aanvallen. Neen hoor, je moet er eerst een snapshot van maken voor op je IG account. Je volgers moeten toch weten wat je hebt gegeten en welke latte je hebt gedronken? 

# Je hebt een aparte map op je smarphone waar al je filter en frame apps in staan. Jij zet niet zomaar een post online, bij jou gaat er heel wat serious denkwerk aan vooraf. Minstens 15 minuten twijfelen over welke filter je gaat gebruiken. Intussen ken je al de namen van de filters rats van buiten. 

# Een gemiddelde van 100 likes per foto is voor jou een must. Wie kan er nu leven met een foto waar je maar 50 likes op krijgt? Als jouw laatste upload niet boven de 100 likes raakt, is het misschien een beter plan om hem terug offline te halen. Niemand wil zo een failure meemaken... 

# Het eerste wat je doet als je wakker wordt, is met je slaapkop even je instagram feed refreshen. Zelfs bij het uitgeput thuiskomen na een zware party mag je zeker niet vergeten om je instagram feed nog snel te checken voor je gaat slapen. Wie weet mis je wel iets levensbelangrijks?

# Jij bent iemand die nooit de deur uitgaat zonder een uur voor je kleerkast te hebben gestaan. Een outfit is voor jou iets waar je lang en goed over moet nadenken. Mensen die zomaar wat bij elkaar rapen 's morgens, je kan het maar niet begrijpen. Every look moet picture ready zijn voor de perfecte #ootd post

Don't stress, het komt allemaal wel weer goed! 

Foto's © netweaveonline.com, daylol.com

Met medewerking van Jan Van Eldere.

page loaded