Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Blogging Business: all about storytelling

Door Koen op 22.02.2015

Op donderdag 12 maart staat Blogging Business weer klaar voor een 4de editie! Blogging Business is een ontmoetingsplek voor ervaren bloggers, maar tegelijkertijd ook een leerplek voor beginnende bloggers.  Give it try, it’s worth it! 

Ze zijn na 3 succesvolle edities, aan de 4de editie toegekomen en ditmaal gaat het door in de Warande in Turnhout.

Deze editie legt de focus op storytellers en online interview magazines. Daarbij komen bekende Belgische bloggers stuk voor stuk hun eigen verhaal vertellen aan de hand van een eigen gemaakt format.
 

Magali Elali en Bart Kiggen van coffeeklatch komen langs om hun succesverhaal achter het online interview magazine te onthullen. Daarnaast komt Louise De Brabandere vertellen over de lancering van het online magazine Kitchenet en hoe zij op die manier nu ook schrijft voor De Morgen Magazine. 

And last but not least, multitasker Elisabeth Ouni, de dame achter A Polaroid Story.

What’s in for you guys? Als deelnemer krijg je de kans om blog personality’s te ontmoeten en tips te ontfutselen om van jouw beginnersblog een must-read blog te maken. 

Program: Er zullen 3 rondes zijn waarbij je de bloggers ontmoet, zij vertellen hun succes story. Daarnaast is er ook tijd om vragen te stellen! The night ends met een drankje waarbij ervaringen en tips gedeeld worden met bloggers en deelnemers. 

Meer info: www.bloggingbusiness.be

Met medewerking van Marie-Adéline Cnockaert

page loaded