Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Watch the Oscars

Door Lars op 21.02.2015

Filmfanaten zullen in de nacht van zondag 22 op maandag 23 februari 2015 weinig slapen. Die nacht worden in L.A. de Oscarbeeldjes uitgereikt aan de movie stars van het afgelopen jaar. Jij kijkt toch ook?

In ons Belgenlandje kunnen we de Oscars live en integraal volgen via Prime. Je moet dus wel een Telenet-abonnee zijn, maar om elke abonnee van de hoogmis te laten genieten is Prime die avond volledig gratis. Vanaf 01:00 ’s nachts kan je naar de pretty dresses op de rode loper kijken, om 02:30 begint de Oscar-show zelf. Afstemmen op kanaal 300, Prime STAR HD is de boodschap.


© cartoonbrew.com

Geen televisie? Plof dan in de sofa met je laptop en volg de livestream van de Oscars. Legaal kan je wel enkel de red carpet volgen via de officiële website van de Oscars. Via dit kanaal krijg je ook backstage beelden te zien die je anders niet te zien krijgt. I’m in for that! Zorg dat je een perfecte internetverbinding hebt en het komt helemaal goed!

Twitter. Zorg dat je jouw smartphone on full force is (a.k.a. zorg dat je jouw oplader bijhebt) en volg alles via het Twitter-kanaal van de Academy


© Pinterest 


© Pinterest 

Maak er een "filmnachtje door" van met je friends. Put on an Oscardress (hoe dat lees je in Oscar chique onder de €100,-) en gil het uit wanneer je favoriet wint. Maak zelf stemformulieren en ontdek wie op het einde van de avond de beste Oscar-neus van jullie allemaal heeft. 

No party without party goodies. Haal zeker in huis: champagne (want dat drinken de filmsterren toch ook?), lotsa popcorn en een selfiestick om de bewuste selfie van Ellen DeGeneres te overtreffen. Om de oscarssfeer nog groter te maken kan je ook koekjes bakken in de vorm van de beroemde beeldjes.


© Pinterest 

Jij en je vrienden are also absolutely fabulous dussss leg ook gerust een rode loper aan de deur!

Voila, nu is het wachten op de belangrijkste zin: And the winner is … Om te weten wie er de grote kanshebbers zijn lees je best eens The oscars are here to come.

Topfoto © partyblog.mygrafico.com.

Met medewerking van Jolien Vyverman. 

page loaded