Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Spotted: celebs in Los Angeles

Door Koen op 20.02.2015

Spotted: Ryan Gosling koffie halend in The Coffee Bean & Tea Leaf in L.A. Met de oscars in aantocht zal er in Los Angeles nog meer schoon volk lopen dan normaal. Can I take a selfie? Dit zijn de celeb hotspots.


© culturedevine.com

Paparazzi’s vertoeven graag rond restaurant Nobu Los Angeles. Heel wat sterren als mister Nespresso George Clooney, Kim Kardashian en Bradley Cooper gaan er vaak dineren en acteur Robert De Niro is zelfs co-founder. Als je er zelf een tafeltje wil reserveren, wensen we je veel geluk en hopelijk lust je ook sushi. Tip: vraag naar een plaatsje binnen. Het terras is voor de echte toeristen. No celeb spotting there! 


© popsugar.com 

Fitnessen met de sterren? Ga een toertje lopen op de Runyon Canyon. Ryan Gosling traint er zijn abs, maar celebs laten er ook gewoon de hond uit. Je kan er ook yogalessen volgen.


© splashnewsonline.com


© zimbio.com 

Ook celebs doen inkopen. De Brentwood Farmers Market is de favoriete plaats van bijvoorbeeld Ben Affleck en Naomi Watts om er hun appels, peren en een bos bloemen te kopen. Ze maken er vaak een gezellige gezinsuitstap van met de kids. Ook Whole Foods Market in West Los Angeles is een populaire plek om boodschappen te doen. Keep it healthy ahja!


© jp.deviantart.com

Don’t forget to go to the beach. Santa Monica is heel populair, maar om beroemdheden te spotten moet je naar Malibu. Halle Berry is al meer dan eens gespot op Zuma Beach


© mirror.co.uk 


© highlightshollywood.com 

Om 100% zeker te zijn kan je ook gewoon naar een première gaan. In Hollywood gaat elke week minstens 1 film in première waar je de sterren kan spotten op de red carpet. Tip: de Oscars vinden plaats in het Dolby Theater. Zorg dat je er op tijd gaat staan om een glimp op te vangen van the rich and the famous. Keep in touch met deze kalender

Topfoto © Komono.

Met medewerking van Jolien Vyverman.

page loaded