Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

TLC: tender, loving care op jouw tv-scherm

Door Lars op 15.02.2015

Hi, my name is Laura and I’m a reality TV addict. Echt, ik krijg niet genoeg van welke soort reality soap dan ook. Food, ‘real life stories’, mode, The Kardashians... Ik vind ze allemaal heerlijk.

Je kan je dan ook voorstellen dat ik ontzettend blij ben met de bekendmaking dat er een nieuwe entertainmentzender bij ons wordt gelanceerd. TLC is de grootste vrouwenzender in the world en vanaf maandag 30 maart 2015 zal het ook menig Vlaamse vrouw gelukkig maken.

Ik heb  het aanbod van deze zender bekeken en my heart jumps with joy. Relaties, food, familie, bijzondere subculturen, weddings, gezondheid, beauty & lifestyle, it 's aaaall there. Dit is een lijstje van programma's waar ik het hardst naar uitkijk en ik durf te wedden dat jij even addicted wordt als ik.

Fashion

High end fashion is voor mij (voorlopig, I have big dreams) onbetaalbaar. Daarom vond ik Fashion Hunters en Resale Royalty een awesome concept. In de 2 programma's krijg je een inkijk bij vrouwen die echt the most amazing wardrobes hebben. Kasten die zo groot zijn als mijn living, volgestouwd met kledij, schoenen, handtassen en accessoires van alle grote modemerken. Van Armani tot Yves Saint Laurent, allemaal in a walk-in closet. De vrouwen gaan op bezoek bij de eigenares, bekijken wat mevrouw kwijt wil en verkopen de items (aan giga discount prices!) dan in hun eigen shop. Louboutins aan een derde van de prijs? Waar is mijn plane ticket naar Amerika?!

 
© Pinterest (links: Fashion Hunters, rechts: Resale Royalty)

Nog iets fashion related is de reality serie rond styliste Rachel Zoe. Ze werd bekend door haar samenwerking met Misha Barton, Nicole Richie en Keira Knightly. Momenteel staat ze voor elke award show paraat om Cameron Diaz, Eva Mendes en Jennifer Lawrence in stunning couture te kleden. In The Rachel Zoe Project word Miss Zoe gevolgd terwijl ze professional and private probeert te combineren. There’s a whole lot of drama and happiness in this one, en ik ben er dol op.

Oprah

Mijn liefde voor Oprah is diep, zo diep. Ik heb een klein traantje gelaten toen ze aankondigde dat ze de talkshow ging stopzetten. Maaaar, Oprah zou Oprah niet zijn mocht ze nothing up her sleeve hebben. Ze startte een nieuwe show, Oprah’s Next Chapter waar ze the rich and famous interviewt en volgt. The Kardashians passeerden de revue, alsook Lindsay Lohan, Usher, Neil Patrick Harris en Lady Gaga. Go Oprah!

Tattoos

Naast ‘trash’ TV ben ik ook biggest fan/addict van tattoos. Ideale combinatie dus als er op tv shows zijn met ink. LA Ink, met Kat von D, Miami Ink en NY Ink volg ik al lange tijd, maar ik ben zo blij dat ze nu ook op de Vlaamse beeldbuis te zien zijn. Waar ik ook gelukkig van word, is als bad tattoos worden herwerkt tot ware kunstwerkjes, zoals in America’s Worst Tattoos. From bad to best, all in one episode.

Vanaf maandag 30 maart 2015 kunnen we genieten van de nieuwe zender. Can’t wait!

Met medewerking van Laura De Beir

page loaded