Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

COS opent shops in the US of A en launcht 2 bijgaande videos

Door Koen op 13.02.2015

The US of A wordt veroverd door COS. Het merk is tijdloos en modern en voor de launch in de VS kozen ze dan ook terecht voor steden die dit ook zijn. De keten opent in New York en L. A. een winkel en viert dat met de lancering van 2 shortfilms

'The Bubble' werd gecreëerd door Aaron Rose en belicht het artistieke leven in NY, voor LA heeft Petra Collins 'Drive Time' in elkaar gestoken, waar female artists hun mening geven over the creative city of angels

De virtuele kunstwerkjes bieden een insight in het bruisende en kunstzinnige leven van deze steden. In 'The Bubble' worden we meegenomen naar Max Fish, een legendarische art world hang out spot in NYC terwijl we naar het gedicht Conundrums of the Wokshop van Rudyard Kipling luisteren. Voor 'Drive Time' worden youthful, less serious and relaxed art in beeld gebracht. 

De unieke filmpjes tonen het verschil tussen the sunshine state en het iets meer grungy and smokey New York. Toch hebben ze COS als gemeenschappelijke factor en bij beiden werkt het uitermate. Schot in de roos!

Met medewerking van Laura De Beir

page loaded