Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

50 shades of Grey: get sexy!

Door Ine op 13.02.2015

Op zaterdag 14 februari 2015 komt de langverwachte 50 shades of Grey film uit in de movie theaters. Na het overdonderende succes van het boek kan het niet anders dan dat deze film een ware stormloop zal veroorzaken.

Mocht je op Valentijn liever binnenshuis blijven dan naar de bioscoop te trekken, geef ik je enkele spicy attributen om thuis Anastasia Steele en Christian Grey’s liefdesspel te integreren in dat van jou.


© Pinterest

1: Het boek

Als je 1 van de weinigen bent (zoals ik) die het boek nog niet gelezen heeft, stel ik voor dat je ’t aanschaft zodat je daar wat inspiratie uit kan opdoen. Heb je ’t wel al van cover to cover verslonden, dan kan je misschien je favoriete passage aan je lover voorlezen en daarop verder spelen. Let the imagination flow.

2: Marlies Dekkers body in sparkling grey

Marlies Dekkers is een vaste waarde in het land der lingerie. De signature straps die je in haar creaties terugvindt zijn ondertussen over de gehele wereld bekend. Zelf is ze fan van 50 shades of Grey en met deze body hul je jezelf in een fris oogend setje waarmee je je inner miss Steele kan vrijlaten.

3: Christian Grey’s tie

Iemand blinddoeken kan ontzettend zinnenprikkelend zijn. Met mister Grey’s das geef je het gehele gebeuren een extra 50 shades twist.

4: Zara Home Candle

Set the mood met heerlijk geurende kaarsen die een heerlijke vanillegeur verspreiden. Kaarslicht is ontzettend gezellig en heeft iets heel sensueel en relaxerend. Oh, and everyone looks good in candlelight

5: Bloemblaadjes

Nog een ideal attribuut om je liefdesnest helemaal charming te maken zijn rozenblaadjes. Strooi ze op ’t bed, op de vloer, in je bad... Oh so romantic!

6: Oh! Hot lips

Dankzij deze lipgloss krijg je ontzettend sensuele lippen. Door het MaxiLip™ ingrediënt krijgen je lips tot 40% meer volume. Perfect pout for perfect kisses.

7: Kama Sutra Honey Body Dust 

Body dust van Kama Sutra geeft je een zijdezachte huid, is heerlijk geurend en bovendien ook nog lekker! Het poeder is honey flavored en geeft je een luxurious experience. Het pluimpje zorgt voor extra opwinding als je ’t poeder op je geliefde’s lichaam aanbrengt.

8: Durex Massage 2 in 1

Een massage is puur genieten, zowel voor the recipient als degene die de handelingen doet. De Durex 2 in 1 Stimulating heeft een stimulerende geur en smaak die geschikt is voor het gehele lichaam. Unlike other massage gels is deze niet vet of plakkerig zodat je met volle overtuiging kan genieten.

Met medewerking van Laura De Beir

page loaded