Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Het glazen muiltje 9x heruitgevonden

Door Tiany op 10.02.2015

Vanaf woensdag 25 maart 2015 kan je in de cinema naar Cinderella gaan kijken. We kennen allemaal het getekende Disney-sprookje, maar nu worden de figuurtjes tot leven gebracht dankzij excellente acteurs als Cate Blanchett, Helena Bonham-Carter en Richard Madden.

Ter ere van deze nieuwe film wordt er een ode gebracht aan het wereldbekende glazen muitlje. 9 designers ontworpen hun versie van de meest iconische schoen ever en stellen die aan ons voor op vrijdag 13 februari 2015.

De designers zijn:

Stuart Weitzman

Jerome C. Rousseau

Charlotte Olympia

Nicholas Kirkwood

Salvatore Ferragamo

Jimmy Choo

Rene Caovilla

Alexandre Birman

Paul Andrew

De enige voorwaarde was dat ze Swarovski-kristallen moesten gebruiken in hun ontwerp, verder hadden de designers vrij spel.

De schoenen zijn ultimately exclusive. Ze zijn enkel beschikbaar op bestelling in geselecteerde winkels, zoals o.a. Saks Fifth Avenue in New York & Beverly Hills, Harrods in Londen, Galeries Lafayette in Parijs en Level Shoe District in The Dubai Mall in, duh, Dubai.

Shoes and fairytalesBest. Combination. Ever.

Alle foto's: © Disney

Met medewerking van Laura De Beir

page loaded